8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 7.2. 2013 – Sabina Remundová a Iva Janžurová

7. 02. 2013 | Televizní tipy
Speciální rodinná edice VIP Prostřeno pokračuje. Zatímco v úterý 5.2. 2013 spolu svedli s podporou obou slavných maminek vyrovnaný souboj dcery Veroniky Žilkové a Ivy Janžurové, nyní – ve čtvrtek 7.2. 2013 spolu změří síly Veroničin syn Vincent Navrátil a Sabina, starší z dcer Remundových. To nevypadá na rovný souboj.

Vždyť Vincent je mladíček, konzervatorista, kdežto Sabina je zkušená kuchařka a dvojnásobná maminka. Ovšem v pořadu VIP Prostřeno jsme se už mohli přesvědčit, že ani v kuchyni není radno podceňovat mládí. A Vincent se cítí, uspořádá rodinnou party pro dvanáct osob! Ve čtvrtek 7.2. 2013 na Prima family sledujte, jak to celé dopadne a kdo nakonec ve VIP Prostřeno vyhraje zájezd k moři.

VIP Prostřeno 7.2. 2013 – Sabina Remundová a Iva JanžurováVIP Prostřeno 7.2. 2013 – Sabina Remundová
a Iva Janžurová:


Ve čtvrtek 7.2. 2013 uvaří ve VIP Prostřeno Sabina Remundová a Iva Janžurová. Až úplně pod střechou bydlí v rodinné vile poslední hostitelka. A Vincent už se těší na krásný výhled na Prahu. „Je to takové velmi netradiční bydlení,“ říká o půdní nástavbě se spoustou oken Sabina Remundová, která z atypického bytu ráda pozoruje přistávající letadla. Nechybí tu praktická kuchyň s nepostradatelnou myčkou, kde dnes ve VIP Prostřeno uvaří.

Chci, aby každý z receptů obsahoval nějakou ingredienci, kterou jsem sama vypěstovala nebo nasbírala,“ představuje Sabina Remundová svoje překvapení. Do polévky přijde ucho Jidášovo. Houba, která prý roste na každém zpuchřelém kmenu bezinky, bude součástí vývaru „moře lásky“ se zeleninou ve tvaru srdíček. „Připravila jsem si čtyři recepty, maličko inspirované naší starou českou kuchyní, ale v takovém odlehčenějším tónu – jako kdyby se Magdalena Dobromila vydala na výlet do Itálie.“

Dvojctihodné spirály v celerové zahrádce“ jsou dvě rolády z hovězího a kuřecího masa s celerovým salátem. Moučník je lehký, ovocný, s báječným přelivem, líčí Sabina Remundová „tropickou vášeň“. Kromě toho si ve VIP Prostřeno dala práci s domácími nudlemi a vlastními šalvějovými raviolami se špenátem na předkrm.

To vypadá velmi slibně a Agáta má už velký hlad. Ta na rozdíl od svého bratra miluje celer, takže na salát se už těší. „Celer je afrodiziakum, proto jsou tak klidný,“ myslí si o svých VIP Prostřeno soupeřkách Veronika. „Nacpou své muže celery a stráví noc v objetí a pak nemají žádné nervy,“ kalkuluje nad Sabininým menu a jednotlivými recepty.

Sabina Remundová si při vaření postěžuje: „Vybrala jsem si takovýho mužskýho, kterýho to vaření absolutně neoslovuje a nebere to jako můj klad – vůbec si toho neváží.“ Ocení její večeři rodina a hosté? To uvidíme ve VIP Prostřeno s datem 7.2. 2013.

Ravioly jsou trochu tuhé, skromná Veronika si u Sabiny přesto připadá jako kuchařka „ze školní jídelny“. Navíc jí hostitelka připadá „ženská, mateřská a šťavnatá jak Venuše“. Sabina Remundová si zase na Veroniku prý vždy vzpomene, když je jí v životě ouvej.

Poctivá polévka i dvojitý hlavní chod s výbornými brambory mají úspěch – hovězí roláda dobře ochucená anglickou hořčicí vede nad kuřecí rolkou s mrkví. A co následuje po výborné večeři? Téměř klášterní zábava – výroba svící v Adině a Vincentově režii.

„Mně tento poslední díl VIP Prostřeno připadá úžasný v tom, že se sešly tři generace,“ cítí to Veronika Žilková. „Oproti Ivě jsem si také uvědomila, jak se musím ještě učit mateřské toleranci. Iva Janžurová svým dcerám nechává větší prostor než já.“ A kdo ve čtvrtek 7.2. 2013 VIP Prostřeno vyhraje? „Člověk nerad vyhrává nad lidma, který má rád,“ myslí si Remundovi. A Veronice je to úplně fuk, protože cenou jsou podle ní už ty čtyři krásné večeři s tak fajn partou.

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Sabina Remundová a Iva Janžurová již ve čtvrtek 7.2. 2013 na Prima Family



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !