8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vliv čtyř živlů v České republice pro měsíc květen

30. 04. 2012 | Horoskopy
Ze čtyř živlů je stvořeno vše,  co nás obklopuje,  Země, Vesmír a také samotné lidské tělo a další živá stvoření. Podívejme se, jaké vlivy těchto čtyř živlů (oheň, voda, země, vzduch) můžeme očekávat v České republice v měsíci květen. 


Oheň

(temperament a seberealizace)

*pentaklový král * žezlové eso * pentaklová pětka*
V tomto měsíci bude velmi dobré, abyste zabezpečili to, čeho jste dosáhli. Zkontrolujte si účty, úroky, platby, výdaje. Vychutnávejte si úspěch a chovejte se jako dobří hospodáři. Veškeré výdaje plánujte odpovědně.
Přichází čas, kdy budete muset jednat „teď a nebo nikdy“. Naskytne se Vám příležitost nového projektu, nebuďte leniví a chyťte příležitost za pačesy. Vydejte ze sebe to nejlepší a budete mile překvapeni výsledkem. Ti z Vás, kteří se chystáte počnout dítě, přišel pravý čas, udělejte vše potřebné.
Nenechte se odradit počátečními potížemi. Buďte vytrvalí a odevzdaní. Pravděpodobně nebudete rozumět tomu, co právě studujete nebo narazíte na pasáže, jejichž význam Vám bude ještě dlouho skryt. Dávejte pozor na peníze. Utrácejte jen za studijní materiály nebo za studijní cestu či poznávací výlet.


penízeZemě (svět práce a peněz)

*mečová devítka * velekněz * žezlová osma*
Převzali jste na sebe mnoho práce a odpovědnosti. Podívejte se kolem sebe, komu kus práce předáte. Pokud to neuděláte, jste na cestě k nervovému zhroucení. Chyby, které z toho vzniknou, budete napravovat velmi dlouho.
V každodenních povinnostech si budete jisti svou pravdou. Budete vědět, že to co děláte, děláte dobře. Půjdete tak příkladem ostatním, že jednat poctivě a věrně se vyplácí i za cenu prohry vlastního ega.
Buďte připravení, něco se stane, něco je ve vzduchu. To co dlouho stagnovalo, se dá do pohybu. Očekávejte potěšující zprávy. Pravděpodobně dostanete otisk kulatého razítka, dřív než jste čekali. Pokud něco chcete, tak to dostanete. Za všechno oč žádáte, budete platit cenu. Jde o to, abyste tu cenu chtěli zaplatit.

Vzduch (myšlenky, nápady, vztahy, rozhovory)

*kalichové eso * pentaklová sedma * kalichová šestka*
Tam, kde se pohybujete pravidelně, mezi blízkými a přáteli nebo na nějaké krátké cestě můžete prožít dotyk hlubokého štěstí z poskytnuté důvěry. Může se Vám splnit nějaké tajné přání. Nechte se vést svým vnitřním hlasem a můžete velkému štěstí skočit rovnou do náruče.
S těmi, které máte naproti sobě při různých jednáních a dohodách, můžete prožít období stálého růstu. Všichni účastníci si uvědomí , že trpělivost růže přináší. Svým jednáním podpořte příznivý vývoj.  Varujte se sklízení plodů, které ještě nejsou zralé!

Při tom všem přemýšlení nepřehlédněte situaci, kdy se ve společnosti potkáte s nějakou osobou z Vaší minulosti. Může to být osoba z dětství, ze školky, z letního tábora, ze studií. Také se může jednat o nějakou bývalou lásku nebo dokonce první lásku.

Voda (pocity, city, touhy a nálady)

vliv živlů v květnu

*žezlová desítka * kalichová pětka * kalichová trojka*
Doma, tam kam patříte, budete hodně pod tlakem. Všichni si budou žádat Vaši pozornost, budou Vám nakládat úkol za úkolem. Stanovte si limity, hranice a dříví na sobě štípat nenechte. Zachovejte si svou důstojnost.
Vaše obrana sebe sama, vlastních priorit a zájmů se vyplatí. Vaši drazí příbuzní se sice budou divit, ale zvyknou si, že tancujete jenom, když Vy chcete a ne když oni pískají. Nebude se jim to líbit, ale když nepovolíte, pochopí a domácí atmosféra se vyčistí.

Upřímně se radujte ze života. Připravte nějakou oslavu, pozvěte příbuzné a přátele. Atmosféra vnějšího světa je velice přátelská a dá se říct, že v širší veřejnosti bude dotažena nějaká záležitost do úspěšného konce, z kterého bude mít prospěch celá společnost. Může se jednat o snížení daní, snížení cen výchozích produktů. Může se jednat o průlomové zákony, o legalizaci zapovězeného.


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !