Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vybíráte nové hodinky? Držte se těchto tipů pro správný výběr

12. 01. 2022 | Trendy
-Komerční sdělení-

Nákup nových hodinek by se mohl zdát jako hračka. Jakmile se však pustíte do výběru, možná zjistíte, že vlastně přesně nevíte, co chcete. Právě v takovém případě se hodí znát pár tipů, díky kterým si budete moci vybrat perfektní hodinky, které se stanou vaším praktickým doplňkem i jedinečnou ozdobou.

Jasná představa


Jestliže máte jasnou představu, jak by vaše hodinky měly vypadat, pak máte zpola vyhráno. Přesto může být složité najít ten pravý model, který bude vyhovovat vašim představám. Ovšem pokud vlastně zrovna netušíte, jak by hodinky měly vypadat, pak je celý proces výběru o to složitější. Skvělým prvním krokem je seznámit se se sortimentem, který je dostupný.
Díky tomu tak zjistíte, jaké vlastně máte možnosti. A třeba najdete model, který vás okouzlí hned na první pohled. Ať už představu máte, anebo ty pravé hodinky teprve hledáte, je dobré si hned na začátku určit rozpočet. Hodinky totiž můžete pořídit za pár stovek, ovšem i za tisíce či desetitisíce. Jestliže si určíte hranici, kterou nechcete překročit, výběr se vám značně zúží.

Vybíráte nové hodinky? Držte se těchto tipů pro správný výběrVýběr ciferníku


Snad nejdůležitějším parametrem, na který byste se měli zaměřit jako první, je ciferník hodinek. Ten výrazně určuje, jak celé hodinky vypadají a zda sednou na vaše zápěstí. Zároveň se jedná o významný prvek z hlediska praktičnosti. Každé hodinky totiž nabízí něco jiného. Oblíbenou klasikou jsou analogové hodinky, tedy ty, jež čas ukazují pomocí ručiček.

Dostupné modely mohou být elegantní či sportovnější, hodinky se mohou stát také skvělým šperkem. Další možností jsou digitální hodinky, tento typ ciferníku je využíván hlavně u sportovních a chytrých hodinek. Jestliže hledáte komplexní řešení, pak vás možná zaujmou kombinované hodinky. Ty totiž ukazují čas pomocí ručiček, přičemž jsou vybaveny zároveň digitálním displejem, který může mít další funkce.

Další důležité parametry


Výběr ciferníku rozhodně není to jediné, co vás při nákupu nových hodinek čeká. Řídit se můžete dle mnoha různých parametrů a funkcí dle toho, co přesně očekáváte. Je dobré vybírat odolné krycí sklíčko, které navíc může být antireflexní. Praktickou vlastností hodinek je také voděodolnost. Nemusíte s nimi zrovna chodit plavat, voděodolné hodinky se hodí také pro případ, že je lehce namočíte při mytí rukou nebo když zrovna venku prší.

Klasika v podobě elegance


Zejména u dámských hodinek jsou častou volbou analogové hodinky v poměrně jednoduchém stylu. Nemusí se však jednat pouze o ciferník a kožený pásek. Náramek i ciferník mohou být různě zdobeny a tvarovány, a hodinky se tak stanou zajímavým doplňkem. Jestliže vás láká klasika, která kombinuje eleganci se zajímavými detaily, volte elegantní Timex hodinky. Tato značka nabízí jednoduché i zdobené modely, vybere si tak každý.

Luxusní styl


Jestliže hledáte něco víc než jen běžné hodinky, rozhodněte se pro stylové hodinky Zeppelin. V nabídce najdete netradičně zdobené ciferníky osazeny krystaly Swarowski. Těmito hodinkami rozhodně zaujmete. Nabízí se různé styly, barvy a provedení. Kožené i ocelové náramky dle toho, co zrovna preferujete.

Dostupné jsou samozřejmě také modely, které sestávají z tradičního koženého náramku a minimalistického ciferníku. Tyto hodinky se tak mohou stát originálním doplňkem, anebo nenápadnou součástí vašeho outfitu. Kvalitní materiály zajišťují odolnost hodinek a stálost jejich vzhledu.

V této době už hodinky nemají pouze funkci ukazování času. Slouží především jako stylový doplněk, díky kterému můžete vyjádřit svůj styl. Nezapomeňte s hodinkami sladit i zbytek outfitu, od elegantní halenky, přiléhavých šperků až po vhodnou obuv.


Zdroj foto:
Viacheslav Boiko / Shutterstock.com


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles