Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vyražte do jarní přírody se Salomon

2. 05. 2022 | Trendy
-Komerční sdělení-

Turistická obuv, oblečení a další vybavení pro ty, kteří si užívají hory ve vysokém tempu, ale i pro ty, kteří v outdoorových aktivitách hledají příležitostný únik z reality všedního dne.


Krása turistiky tkví v tom, že zde nejsou žádné časové limity a startovní čáru i cíl si určujeme sami. Pro někoho to znamená brzy vstát, nasadit ostré tempo v nejnovějším vybavení, jaké je k dostání, na cestě k vrcholu míjet jednu skupinu za druhou a po jeho zdolání se vrátit včas domů na dopolední pozdní snídani.

SalomonNa straně druhé je zde stále větší počet turistických nadšenců – zejména mezi mladými lidmi, kteří žijí ve městech a outdoorové aktivity jsou pro ně něco nového. Turistiku považují za příjemné rozptýlení, které jim nabízí možnost znovu navázat vztah s přírodou a přáteli. Nejde jim tolik o zdolání vrcholu a sportovní cíle, jako spíše o to, aby si vyzkoušeli nové aktivity ve stylovém a funkčním outdoorovém vybavení, které si mohou vzít třena i do posilovny nebo na procházku do parku bez ohledu na počasí.

Outdoorové vybavení z nové kolekce Salomon nabízí vše potřebné pro obě zmíněné skupiny – ultra progresivní a ve vysokém tempu žijící milovníky outdooru, ale i nováčky vyrážející na den z města za odpočinkem.
Hlavní roli ve výbavě hraje energií nabitá turistická obuv, která vás požene vpřed za každým novým dobrodružstvím.

Salomon
Třeba zbrusu nový model OUTPULSE GORE-TEX je stejně přizpůsobivý a všestranný, jako je spolehlivý. Poskytuje vynikající ochranu a jistotu a využívá revoluční technologii Energy Blade, kterou se vyznačuje i běžecká obuv Salomon. Spolehnout se rovněž můžete na tlumící pěnu Fuze Surge, která poskytuje špičkovou energetickou návratnost a tlumení – to vše díky dlouholetým odborným znalostem v oblasti trailového běhu. Membrána GORE-TEX zajistí prvotřídní ochranu před přírodními živly, gumová podešev Contagrip® pevně přilne k terénu v nepředvídatelných podmínkách a zesílená špička zajistí potřebnou ochranu. Boty Outpulse GORE-TEX jsou dostupné v nízkém a kotníkovém provedení a také ve verzi bez membrány GORE-TEX. Vybírat však můžete z celé řady dalších modelů obuvi.

Salomon nabízí kompletní výbavu a proto v nové jarní a letní kolekci nechybí třeba široká nabídka batohů od těch nejmenších, které oceníte při kratších výletech až po ty určené pro vícedenní tůry a expedice. Všechny jsou dokonale ergonomické a funkční a využívají nové technologie a materiály, díky čemuž si každý váš výlet dokonale užijete. Příkladem může být batoh TRACE 35 s bezešvým bederním pásem a spoustou skvělých vychytávek.

SalomonStejně tak si každý turista vybere z kompletní nabídky oblečení, ve kterém se budete cítit pohodlně a komfortně i za rozmarů jarního počasí. Třeba prodyšná a odlehčená bunda OUTLINE GORE-TEX 2.5L se jistě stane nepostradatelnou a oblíbenou součástí vaší turistické výbavy. Doplnit ji mohou oblíbené turistické kalhoty WAYFARER, nabízené v celé řadě provedení a střihů z vícesměrného streče a recyklovaných materiálů.

Ale tím nabídka outdoorového vybavení značky Salomon zdaleka nekončí! Podívejte se na www.salomon.com a vyberte si sami z ucelené a široké nabídky všeho potřebného.

Nezbývá již nic víc, než otevřít mapu a naplánovat si to své vlastní outdoorové dobrodružství…


Zdroj foto: Salomon/Cedric Corroy


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vyražte do jarní přírody se Salomon:

Vyražte do jarní přírody se Salomon
Vyražte do jarní přírody se Salomon
Vyražte do jarní přírody se Salomon
Vyražte do jarní přírody se Salomon
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !