Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Využijte období slev a pořiďte si skvěle padnoucí zimní kabát na příště sezónu

9. 03. 2023 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Víme kde sehnat ten nejlepší


I když se s námi zima už pomalu loučí, v obchodech je stále ještě možné najít mnoho kousků oblečení, určených právě pro chladné dny. A co víc – sehnat je můžete s báječnou slevou. Platí to třeba i pro zimní kabáty, u nichž mohou slevy dosahovat díky výprodejům opravdu značné výše.

Výběr správného zimního kabátu může být někdy složitý, protože existuje mnoho různých stylů a materiálů, které se liší v nabízeném zateplení, pohodlí a vzhledu. Jak tedy vybrat kabát tak, aby byl nadčasový a dělal vám v šatníku radost po mnoho sezón?

Jako první je vhodné se zaměřit na barvy a vzory


Využijte období slev a pořiďte si skvěle padnoucí zimní kabát na příště sezónuV poslední době jsou na módních molech populární světlé pastelové barvy jako růžová, modrá a lila, stejně jako květinové a puntíkové vzory. To vše se pro se kabáty hodí opravdu skvěle. Nic však nezkazíte, pokud vsadíte třeba na univerzální černou nebo šedou.

Rozmyslete si, co přesně potřebujete


Zvažte, kdy a kde kabát nosíte, a co od něj očekáváte. Pokud trávíte spoustu času venku, potřebujete kabát, který vás udrží v teple a suchu. Naopak zimní kabát určený jen pro cestování v MHD či v autě tak teplý být nemusí (naopak by to mnohdy mohlo být spíše kontraproduktivní).

Zvolte správný materiál


Materiál zimního kabátu by měl být především dostatečně teplý, pohodlný a odolný. Existuje mnoho různých materiálů, na kabáty a jejich podšívky se však nejlépe hodí:

    • vlna,
    • polyester,
    • nylon
    • nebo kožešina (pravá i umělá).

Předtím, než se pro nákup kabátu rozhodnete, proto pečlivě zvažte také vlastnosti jednotlivých materiálů, jako je voděodolnost a větruvzdornost a poptejte se i na možnosti impregnace (některé typy materiálů ji bohužel vyloženě nesnáší a mohli byste je snadno zničit).

Jaká délka je vhodná?


Na tuto otázku bohužel nelze univerzálně odpovědět. Zimní kabáty jsou k dispozici v různých délkách, od klasických dlouhých kabátů až po kratší bundy, vhodné spíše pro mírnější zimu. Vyberte si proto délku podle toho, jaké aktivity budete v kabátu provádět a jak při nich chcete vypadat.


Styl až na prvním místě


Zimní kabát může být praktický a funkční, ale to neznamená, že přitom musíte rezignovat na svůj vzhled. Naopak – opravdu kvalitní kousky umí spojit dohromady praktičnost i důraz kladený na módu. Snadno si tak můžete koupit kabát, který vám bude vyhovovat a zároveň skvěle vypadat. Musíte však zamířit tam, kde mají opravdu pestrý výběr, například do e-shopu Answear – https://answear.cz/h/damske-zimni-kabaty.

Zvažte kvalitu a cenu


Investice do kvalitního zimního kabátu patří mezi ty, které se vám dozajista a bohatě, a především rychle vrátí. Kvalitní kabát vám poskytne teplé a pohodlné zázemí po mnoho let. Musíte však sázet na kvalitní kousky – jinými slovy, ujistěte se, že cena kabátu odpovídá i jeho kvalitě.


Zdroj obrázku:
Viktoria Minkova / Shutterstock.com



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda