Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vztahová komedie Za vším hledej ženu

4. 10. 2022 | Filmové novinky
Vztahová komedie Za vším hledej ženu režiséra Miloslava Šmídmajera s Hana Vagnerovou, Terezou Krippnerovou, Betkou Staňkovou, Markem Vašutem, Markem Němcem, Zlatou Adamovskou, Danielou Kolářovou a Igorem Orozovičem.

Snímek, jehož předností jsou svěží herecké výkony, skvělá kamera, a především bohatý děj, vtipné situace a zábavné dialogy.

Středobodem příběhu jsou tři kamarádky, tři osudy. Krásná Alex (Hana Vagnerová), sympatická Marta (Tereza Krippnerová) a svéhlavá Irena (Betka Staňková). Tři naprosto jiné příběhy a jiný pohled na život.

Vztahová komedie Za vším hledej ženuKaždá z nich má sen. Irena touží po vlastním domě a tomu podřizuje vše. Marta touží po moderování v rádiu, ale je lékárnice, která si strašně moc chce povídat s lidmi. A Alex? Ta neprožívá zrovna šťastné období s přítelem. Chtěla by normální vztah s opravdickým mužským... Jenže se bezhlavě a vášnivě zamiluje do o dost staršího, avšak velice charismatického šéfa velké nadnárodní firmy, do Alberta (Marek Vašut). Podlehne jeho šarmu, ovšem brzy narazí na jeho tvrdou slupku. Naštěstí přicházejí na pomoc kamarádky Marta a Irena a vymyslí na Alberta past, do které se postupně chytá… I ony v tu chvíli řeší vztahové peripetie. Irena neustále bojuje s nezájmem svého muže Martina, o její sen postavit dům, a nakonec i o ni samotnou. Z rozpadu tohoto vztahu má nakonec prospěch Marta, která si narozdíl od Ireny s Martinem porozumí možná až moc…

Vše se přesto nečekaně vyvíjí dobře. Irena po počátečním šoku předává svého Martina do péče Marty, a to i s návodem k použití. Alex získává Alberta.
Ovšem osud si občas se vztahy zahrává a přináší překvapení. Když příběh spěje k happy endu a Albert předčasně ukončuje zahraniční cestu, aby byl co nejdříve u Alex, zasáhne osud…
A když se zdá, že se život postavil proti Alex, svítá naděje. Marta spěje ke svatbě a s Alex se setkává Albertův syn, který přijel ze zahraničí.

Hrají: Hana Vagnerová, Marek Vašut, Tereza Krippnerová, Betka Staňková, Zlata Adamovská, Daniela Kolářová, Igor Orozovič, Marek Němec, Zuzana Pillman, Jiří Vyorálek, Albert Čuba, Marie Viková, Vladimír Polák aj.

Komedie Za vším hledej ženu vstoupí do kin vstoupí 20. října 2022




Zdroj, foto: Falcon


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vztahová komedie Za vším hledej ženu:

Vztahová komedie Za vším hledej ženu
Vztahová komedie Za vším hledej ženu
Vztahová komedie Za vším hledej ženu
Vztahová komedie Za vším hledej ženu
Vztahová komedie Za vším hledej ženu
Vztahová komedie Za vším hledej ženu
Vztahová komedie Za vším hledej ženu
Vztahová komedie Za vším hledej ženu
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !