Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čokoládová noc v X Factoru byla poslední pro Lukáše Javůrka

1. 04. 2008 | X Factor vyřazení
Soutěž X Factor má po včerejšku druhého vyřazeného. Finálový večer s podtitulem Čokoládová noc se stal osudným pro Lukáše Javůrka z kategorie 25+.

Praha 31. března 2008 – Po včerejším kole zůstává bez ztráty finalisty již jen kategorie 15-24 let Ondřeje Soukupa. Ten stejně jako minulý týden rozhodoval o tom, kdo ze soutěžících bude muset soutěž opustit.

Nejméně hlasů diváků včera získal Lukáš Javůrek s písní Amazing Grace a s ním i formace Divoký kočky & Dante, kteří předvedli píseň Men in black od Willa Smitha. Gábina Osvaldová i Petr Janda podle předpokladů podrželi své svěřence a Ondřej Soukup poslal z kola ven Lukáše Javůrka, kterého diváci nominovali do rozhodnutí Kdo s koho?! podruhé za sebou.  

X FactorX Factor














X Factor pokračuje na Nově dalším finálovým kolem v neděli 6. dubna ve 20 hodin. Diváky čeká Popcornová noc a soutěžící předvedou hity, které proslavily filmy a seriály. 


Zdroj: archiv TV NOVA

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !