8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Začátek podzimu stylově: outfity do práce i na volný čas

19. 09. 2023 | Trendy
Ač to řada z nás nechce slyšet, léto se pomalu chýlí ke konci a období, kdy potřebujeme maximálně tričko s kraťasy nebo dlouhé splývavé šaty, je téměř za námi. Přicházejí ale měsíce, kdy se můžeme realizovat v oblasti módy zase jinak: vrstvení, zajímavé kombinace a doplňky, na které třeba nyní nebyl prostor. Co jsou ty nejžhavější kousky a jak je zakomponovat do běžných dní – i těch, které jsou naplněné pracovními povinnostmi?


Králem v rámci oblíbenosti jsou tenisky


Všem trendům jasně vévodí tenisky. Pohodlné boty už dávno nejsou určené jen na sport, naopak, stále častěji se stávají součástí i poměrně elegantních outfitů, a proto by neměly chybět ani ve vašem botníku. Pokud jste zastáncem klasiky, určitě vsaďte například na nestárnoucí tenisky v bílé barvě, které se hodí úplně ke všemu: džínům, šatům, ale zkombinovat jdou i s kalhotovým kostýmkem!

O trochu formálnější jsou kožené tenisky, se kterými s klidným srdcem můžete i na své pracovní schůzky. A jestli váháte, jakou zvolit barvu, doporučujeme ty v neutrálních tónech, které sladíte úplně se vším. Tenisky lze zakomponovat téměř do jakéhokoliv outfitu a nosit je za každého počasí, jejich obliba neklesá ani před nástupem chladnějších dní, spíše naopak.

Začátek podzimu stylově: outfity do práce i na volný časPodzimní paleta do každého šatníku


S přicházejícím podzimem a také stabilnějším návratem do kanceláří se proměňuje i barevná paleta, jež vládne módnímu průmyslu. Z pestrých a výrazných barev se přechází na vínovou, zelenou, žlutou a růžovou. Tyto odstíny osvěží šatníkové stálice jako béžovou, krémovou, bílou nebo černou, nejlépe ale budou fungovat dohromady.

Proč třeba nevzít zelenou sukni s čistě bílým tričkem nebo černé kostýmkové kalhoty s vínovým sakem? Tyto kombinace jsou vhodné jak na setkání s kamarádkou, tak i do kanceláře, kam doporučujeme zvolit kousky především bez potisku. Zkrátka, čím minimalističtější, tím lepší. A pokud nejste milovnicí oblečení ve výrazných barvách, zkuste je zapojit alespoň do doplňků.


Nesmrtelná džínovina


Nestárnoucí klasikou jsou samozřejmě džíny a v kurzu budou i v nadcházející sezóně! Jsou dokonalým kompromisem mezi ležérním outfitem a kombinací do kanceláře nebo pro formální schůzky. Pokud hledáte ty nejuniverzálnější, budou se vám hodit spíše v tmavším provedení, tedy v černé, šedé, tmavě modré. Noste je s jednoduchým tričkem nebo třeba košilí, která bude do pracovního prostředí skvělou volbou!

V teple díky několika vrstvám


Jednou z největších výhod chladnějšího počasí je možnost vrstvit oblečení. Díky nejrůznějším svrškům zajistíte, že budete trendy, a navíc v teple i během dnů, kdy ráno je sychravo a odpoledne nastupuje pozdně letní počasí.

Na vrstvení jsou ideální cardigany, které jsou šik, trendy a krásně zahřejí. Nedržte se při zemi s tmavou barvou, ale zkuste ty v krémové nebo šedé. Jistě je uvítáte jako dobré osvěžení celého šatníku. Pro formální vzhled zase sáhněte po saku, klidně v prodloužené délce a s příměsí vlny, a pod něj svetr. V teplejších dnech podzimu bude stačit i triko nebo košile.

Rozloučení se s teplým počasím a outfity, nad kterými nestrávíte ráno spoustu času, nemusí být provázeno smutkem, podzim naopak nabízí nové možnosti a hravé kombinace. Nebojte se experimentovat s materiály ani vzory ani v případě, že vás čeká převaha kancelářských dní. I malé změny dokážou zázraky, díky nimž se budete cítit jako hvězda.


Zdroj, foto: Glami


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !