Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zbláznil se Šonka? Jeho nový asistent od něj nesmí hnout ani na krok

5. 07. 2021 | Úspěšní lidé
Akrobatický pilot a šampion prestižního Red Bull Air Race Martin Šonka je žádanou celebritou. A protože se skoro nikdy nezastaví, vyhlásil konkurz na svého nového osobního asistenta. Kdo však jásá nadšením, měl by si nejdříve pročíst nároky slavného českého pilota. Tahle práce totiž není jen tak pro někoho!

„Teď něco, co byste možná nečekali: Hledám osobního asistenta. Požadavky? Měl by být všestranný a být mi po ruce 24 hodin denně, sedm dní v týdnu,“ napsal Šonka na svém instragramu.

Pokud vás jeho nabídka na první pohled zaujala, při dalším čtení muselo nadšení opadnout. Být mu po ruce 24 hodin, sedm dní v týdnu, to už je trochu bláznivina, že? Pokud vás ale ani to neodlákalo, dočetli jste se k dalším podrobnostem:

Martin Šonka„Náplní bude vyřizování telefonátů, nastavování a sledování mého harmogramu a každodenní aktivity, analyzování takřka všeho, co mě během dne potká. A v neposlední řadě péče o můj volný čas.“


Je toho dost, co?


Vypadá to, že kdo zatouží po vysněném fleku u slavného leteckého akrobata, neužije si moc volného času. Možná i proto bude Šonkovým představám odpovídat jen pár vyvolených. Nebo spíš bláznů? „Vím, že to není málo, ale můj asistent musí být zkrátka prvotřídní univerzál. Kdo si troufne?“ vyzývá Šonka v závěru svého inzerátu.

Pokud vás ani vysoké požadavky neodradily a stále si myslíte, že zvládnete být pravou rukou Martina Šonky, hlaste se na asistent.pro.sonku@gmail.com. Hodně štěstí!


-Tiskové sdělení-


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !