Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zdeněk Pohlreich se vrací: Další díly letní inspirace pro grilování v Rozpal to, šéfe! už brzy na Primě!

4. 05. 2021 | Televizní tipy
Zdeněk Pohlreich se vrací: Další díly letní inspirace pro grilování v Rozpal to, šéfe! už brzy na Primě! Sedmá řada populárního pořadu se bude odehrávat tradičně na statku, nepřijdeme však ani o výlet do krásné české krajiny. Zdeněk každý díl uvede nad přenosným piknikovým grilem, na kterém připraví zajímavý předkrm. Opět tak divákům předvede, že grilovat se dá všude.

Ve druhém chodu se zaměří na dnes velmi populární úpravu potravin, kterou je uzení. Tato metoda je rozmanitá díky způsobům přípravy, kořenicím směsím i různým technikám, které nám Zdeněk vysvětlí a ukáže v praxi.

Zdeněk Pohlreich se vrací: Další díly letní inspirace pro grilování v Rozpal to, šéfe! už brzy na Primě!Třetí, a zároveň hlavní chod bude zahrnovat ty nejoblíbenější recepty z grilu, jakými jsou šťavnaté steaky, kuře, ryby, ale také pestrá škála zeleniny, sýrů nebo pečiva. Zde se mistr grilu „vyřádí“ a připomene divákům, jak na bezchybný steak, dokonalé přílohy či bezmasé pokrmy a jak nejlépe potraviny kombinovat, aby vzniklo dokonalé a vyvážené jídlo.

Každý díl završíme sladkou tečkou, kterou šéf připraví spolu s cukrářkou Ivetou Fabešovou. Společně divákům předvedou, že i na grilu se dají jednoduše připravit lahodné dezerty.

Zdeněk Pohlreich se před kameru těší: „Naše pořady o grilování jsou tradicí, takže není důvod ji měnit. Navazujeme na to, co již bylo ugrilováno, a mám velkou radost z toho, že se vedle mě postaví Iveta Fabešová, která nám masožravcům trochu osladí život. Vzhledem k tomu, že naše spolupráce již skvěle fungovala, v kuchyni v pořadu Šéfem za pár minut, přesunuli jsme ji teď ven. Těšte se. Já se totiž těším moc.“

Ke spolupráci s ním podotkla cukrářka Iveta Fabešová: „Jsem ráda, že se s panem Pohlreichem znovu potkáváme před kamerou, protože si myslím, že naše vzájemná spolupráce skvěle funguje. Vždy mě bavilo šéfovo grilování, o to víc mám radost, že budu jeho přímou součástí. Zároveň je to pro mě trochu výzva, protože já jsem cukrář, který k tomu, aby vytvořil skvělý dezert, potřebuje dost věcí, a na grilu jsem dezerty nikdy nepřipravovala. Ale těším se. Snažila jsem dodat jednoduché, ale dokonalé dezerty, které zvládnete v podstatě kdekoliv.“

Další řada populárního pořadu je tady. Jestli chcete o grilování vědět to, co vám zatím zůstalo utajeno, sledujte Rozpal to, šéfe! nově od úterý 4. května ve 22.30 na Primě.



Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zdeněk Pohlreich se vrací: Další díly letní inspirace pro grilování v Rozpal to, šéfe! už brzy na Primě!:

Zdeněk Pohlreich se vrací: Další díly letní inspirace pro grilování v Rozpal to, šéfe! už brzy na Primě!
Zdeněk Pohlreich se vrací: Další díly letní inspirace pro grilování v Rozpal to, šéfe! už brzy na Primě!
Zdeněk Pohlreich se vrací: Další díly letní inspirace pro grilování v Rozpal to, šéfe! už brzy na Primě!
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !