Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zimní botičky do sucha i do vodičky

6. 01. 2009 | Trendy

Zima udeřila a skutečně nás nešetří. Důkazem toho jsou nadcházející tuhé mrazy, hustá zvířecí srst a naše začervenalé tváře. Každý z nás od dětství poslouchal o tom, jak je důležité mít v hlavně nohy v teple… Mnohdy – především v pubertě, kdy nás lákaly minisukně a střevíčky – jsme nad tímto moudrem ohrnovaly nos… Ale ona na tom skutečně notná dávka pravdy je!

 

Chlad od nohou totiž nemá na svědomí pouze brnící prsty, nepříjemnou husí kůži, rýmu a kašel, ale především záněty močového měchýře, hůře pak vaječníků. A tyto nešvary mohou v našem těle nadělat skutečnou neplechu, která může mít později pro nás ženy děsivé následky (která z vás touží po zánětu rodidel a po tom, aby jí lékaři později sdělili, že nebude moci mít děti?).

 

Není nad to se teple oblékat. A nohy jsou skutečně základ. Pakliže se bojíte, že budete v zimní obuvi působit málo elegantně, rozhlédněte se pořádně po obchodech. Zjistíte, že dnešní výrobci obuvi myslí nejen na praktičnost, ale také na vzhled. Své zákaznice tedy rozmazlují nádhernými kozačkami, které nohy nejen zahřejí, ale také řádně nazdobí.

 

Chytrá žena vám přináší zimní trendy v obuvi

 

zimní obuvPěkně z vysoka

 

Jednoznačným top trendem v zimní obuvi jsou klasické vysoké kozačky, které jsme na některých odvážlivých ženách mohly vídat také v létě (což se nedoporučuje, jelikož si krásně můžeme zadělat na zapaření chodidel, plísně a mnohé další nepříjemnosti). Kdo chce mít nohy v teple a užívat si pocitu „být na vysoké noze“, měl by zvolit vysoké kozačky s nižším podpatkem (jehlové podpatky jsou pasé, dnes se nosí podrážky ve stylu kovbojských bot anebo decentní širší podpatek a bota s kulatou špičkou). Nesmírným plusem těchto botiček je fakt, že opticky zeštíhlí vaše nožky a můžete je vzít klidně k teplým punčochám a sukni nebo do nich zastrkat upnuté džíny cigaretového střihu.

 

 

Nízké a pohodlné

 

Nízké kozačky (kotníčkové) dobře poslouží k džínům či dlouhým kalhotám. Vybírejte ty s pěkným kožíškem a pohodlnou podrážkou. Doporučuje se koupě těch s nízkým podpatkem nebo bez něj. Jestliže se bojíte, že vám studený vzduch bude táhnout na lýtka, vezměte si silné punčocháče či podkolenky a problém je vyřešen. Nízké kozačky jsou praktické a snadné na údržbu!

 

 

Osvědčené sněhule

 

V aktuálních drtivých mrazech přestaňte koukat na vybroušené podpatky prestižní vzhled a volte nejlépe protiskluzové a nepromokavé kozačky. Starým dobrým sněhulím ještě neodzvonilo! Na trhu je jich obrovský výběr, přes sportovní až po elegantní provedení. Tato bota obalí vaši nohu příjemným teplým vláknem a vy se budete cítit i na Sibiři jako v ovčí vlně.

 

 

Mějte další v zásobě

 

Na zimu je dobré mít v zásobě více párů bot. Investujte do svého pohodlí a kupte si jedny kozačky, které budete moci vzít  na podzim stejně tak jako v mírné zimě, jedny takové, které vezmete k sukni či na společenskou akci do práce a jedny, ve kterých se budete moci brodit zamrzající kopou sněhu! Vaše nohy si tak budou vrnět za každého počasí a vaši péči vám oplatí pevným zdravím!

 

TIP: Nezapomínejte kozačky dobře sušit. Nikdy by neměly zůstat vlhké nebo dokonce mokré – po určité době je můžete vyhodit, ať jsou sebekvalitnější. Není však dobré dávat kozačky sušit přímo na topení! Tak by mohly popraskat a ztratit svou hlavní funkci – tedy zahřívat nohu. Je dobré dát si botky sušit do teplého prostředí a nechat je sušit pomalu a pozvolna.


 

Krásnou zimu vám přeje Chytrá žena.

 

 

 Foto: Deichmann


Alena Rašková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zimní botičky do sucha i do vodičky:

Zimní botičky do sucha i do vodičky
Zimní botičky do sucha i do vodičky
Zimní botičky do sucha i do vodičky
Zimní botičky do sucha i do vodičky
Zimní botičky do sucha i do vodičky
Zimní botičky do sucha i do vodičky
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
velmi nízke
Obrázek uživatelky
profil
skvele, snad budou i lehke...a co velikost-me obavane tema v prodejnach Obuvi
Obrázek uživatelky
profil
ty druhé jsou opravdu moc hezkéSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
samozřejmě je důležité mít v zimě nožičky v teple a v suchu,jde přece o naše zdraví!!!!!!!!
Obrázek uživatelky
profil
vysoké kozačky se mi moc líbí, ale ty které jsem zapla jsou už dávno rozpadlé
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles