Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zpěvačka Šárka Marková se vůbec nenudí!

19. 02. 2014 | Úspěšní lidé
Sandy v Pomádě, Fantine v Bídnících nebo Eva v Dětech Ráje – nejen z těchto rolí mohou čtenáři znát zpěvačku Šárku Markovou. Zpěvačka Šárka Marková se momentálně ale vůbec nenudí! V těchto dnech se připravuje na novou roli v muzikálu Svatba ne-bude. Krom toho stále účinkuje v muzikálovém hitu Děti Ráje. Mimo muzikál zpěvačka velice často vystupuje s Romanem Vojtkem a po celém Česku koncertuje nejen se svými písničkami, ale také s písněmi z muzikálů Pomáda, Děti Ráje či Hříšný tanec.

V poslední době se Šárka představuje také jako moderátorka: „Stále častěji jsem oslovována na moderování různých akcí. Nedávno to bylo třeba otevírání Střeleckého ostrova nebo dětský den na Žofíně. Musím říci, že tahle nová disciplína mě velice baví“.
 
Zpěvačka Šárka Marková se vůbec nenudí!Šárko, blíží se derniéra muzikálu Děti Ráje, jak byste ohodnotila léta s tímto muzikálem?

Kdybych měla ohodnotit účinkování v muzikálu Děti Ráje – tak jedině kladně. Dal mi nádherné čtyři roky života a čtyři roky strávené v prostoru, kde jsem i takhle pěkně strávila Pomádu. Takže samá pozitiva, spousta nových přátel a skvělá produkce.

Připravujete se na novou roli v muzikálu Svatba ne-bude, prozradíte nám o tom více?

Ano, připravuji se na novou roli, jen musím říci, že to není úplně tak muzikál, ale vlastně hudební crazy komedie. A co bych prozradila? Myslím, že minimálně by se mohli diváci těšit na Richarda Tesaříka. Už teď na zkouškách je docela sranda se na něj dívat. A jak už i název prozrazuje, bude to o svatbě, která má a nemá být. Víc však prozradit nemohu, protože bych vás připravila o tu hlavní pointu. Určitě se ale bude na co dívat, takže bych vás ráda tímto na představení pozvala.

Plánujete nazpívat více písní, jako již nazpívaný hit z filmu Titanic – Vím, že mě pořád máš rád – tedy v diskotékové verzi?
Ano, mám v hlavě další věci. Jednou z nich je I Will Always Love You, ke které mám už i český text. Jmenuje se Stále jen tvá. A myslím si, že bude stejně hezká jako je právě píseň z Titanicu. Co více mohu prozradit -  nebude jediná.

Zpěvačka Šárka Marková se vůbec nenudí!Co, krom připravovaného muzikálu, plánujete do budoucna?
Zatím bych si to nechala pro sebe, protože když jsem něco zmínila, tak se to pak neudálo nebo to bylo vše úplně jinak. Takže mohu říci, že něco se rýsuje, i krom Svatby, ale to bude překvapením.

Kam byste pozvala aktuálně své fanoušky?
Samozřejmě stále na Děti Ráje, protože to je v tuto chvíli opravdu nejvíc, co tady je. Nechci, aby to znělo namyšleně, ale i podle zájmu diváků, který je vysoký, je to skvělé. Když byste chtěli sehnat vstupenky, je jich opravdu málo. A navíc k posledním představením se vypisovaly ještě další. Takže tedy určitě tam a poté můžete sledovat mé stránky - tam se dají najít akce, na kterých zpívám, a jsou veřejné. Moc ráda všechny uvidím.

Autor článku a rozhovoru: Více autorů
Webové stránky: www.sarkamarkova.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zpěvačka Šárka Marková se vůbec nenudí!:

Zpěvačka Šárka Marková se vůbec nenudí!
Zpěvačka Šárka Marková se vůbec nenudí!
Zpěvačka Šárka Marková se vůbec nenudí!
Zpěvačka Šárka Marková se vůbec nenudí!
Zpěvačka Šárka Marková se vůbec nenudí!
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !