MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zrcadlo tvého života - Viktor Preiss

7. 03. 2013 | Televizní tipy
V prvním dílu letošního roku si pohled do Zrcadla svého života vyzkouší jeden z nejoblíbenějších herců a vynikající dabér Viktor Preiss. Pojďte se s námi podívat, čím ho stále kouzelná Jiřina překvapí!

Zrcadlo tvého života – Viktor Preiss:


Viktor Preiss přijde do studia s nečekanou trémou – poprvé totiž přichází do studia, aniž by měl předtím v ruce scénář děje. Ale on sám pěkně překvapí paní Jiřinu.  Paní Bohdalová hned zaskočí Viktora Preisse otázkou: Která zpěvačka ho učila zpívat?

Zrcadlo tvého života - Viktor PreissČím ho kdysi obdaroval herecký kolega Petr Kostka a jaký dárek mu přinese do studia dnes? Zavzpomínají spolu nejen na společná herecká léta, ale i na to, jak pan Viktor Preiss ujížděl před policií. Pan profesor Alexej Bezděk – třídní učitel, prozradí ledacos ze školních let našeho hosta.

S dalším hereckým kolegou Ondřejem Vetchým se Viktor Preiss vrátí k pohádce „S čerty nejsou žerty“. Prozradí, jak se vyvinul jejich vztah za ta léta od natáčení legendárního filmu. Čeká nás neuvěřitelně dojemný rozhovor těchto hereckých bardů. Své prozradí i další kolegyně Bára Munzarová a Sabina Remundová. Jak mu říkaly jako jeho studentky na DAMU? Které studentce oponoval diplomovou práci?

Málokdo tuší, že herec Viktor Preiss, který bude hostem pořadu Zrcadlo tvého života se věnuje také malování. Jeho výtvarné výkony ohodnotí sám Adolf Born. Hereckou plejádu doplní Ivan Trojan s kouzelnou etudkou a dalšími společnými historkami. Martin Stropnický také přispěje k bezvadné atmosféře večera zážitky z divadelního souputnictví.

V pořadu Zrcadlo tvého života, jehož hostem bude Viktor Preiss, samozřejmě nesmí chybět rodina – přijdou synové Jan a Martin.Hudebně pořad vyšperkuje např. Aneta Langerová, Helena Vondráčková, Kateřina Brožová, Radka Fišarová, Roman Vojtek, Tomáš Savka a další.

Sledujte Zrcadlo tvého života, jehož hostem bude Viktor Preiss
7.3. 2013 od 20.00 na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zrcadlo tvého života - Viktor Preiss:

Zrcadlo tvého života - Viktor Preiss
Zrcadlo tvého života - Viktor Preiss
Zrcadlo tvého života - Viktor Preiss
Zrcadlo tvého života - Viktor Preiss
Zrcadlo tvého života - Viktor Preiss
Zrcadlo tvého života - Viktor Preiss
Zrcadlo tvého života - Viktor Preiss
Zrcadlo tvého života - Viktor Preiss
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !