Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 02.06. 2024
Dnes má svátek Jarmil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polynukleotidová terapie: Inovace v estetické dermatologii

1. 05. 2024 | Krása
-Komerční sdělení-

Objevte unikátní vlastnosti polynukleotidů pro oživení a zvýšení hydratace kůže v okolí očí. Vaše přirozená krása vynikne novým způsobem.

Inovujte péči o oblast očí pomocí polynukleotidů


Polynukleotidová revitalizace se řadí k předním metodám v estetické medicíně pro její schopnost podpory přirozených regenerativních procesů v organismu. Na rozdíl od tradičních metod, jako jsou výplně nebo aplikace botulotoxinu, terapie polynukleotidy se soustředí na obnovu a vyživení kůže zevnitř. Tím přináší přirozenější vzhled. Polynukleotidy vedou k výraznému zlepšení v pevnosti a celkové kvalitě kůže, zvláště v citlivém okolí kolem očí. Více o tomto moderním přístupu sdílí korektivní dermatoložka z Medicom Clinic, MUDr. Sabina Sellner, Ph.D.

Polynukleotidová terapie: Inovace v estetické dermatologiiCo jsou polynukleotidy?


Jedná se o složky sestávající z nukleotidových řetězců, tedy základních stavebních kamenů DNA a RNA. Polynukleotidy podporují tvorbu kolagenu a elastinu, což vede ke zlepšení pevnosti a pružnosti pokožky. Kromě toho mají antioxidační a protizánětlivé účinky, kterými dále přispívají k ochraně a zlepšení zdravotního stavu kůže.

Účinky polynukleotidů při biostimulaci


Polynukleotidové metody představují vědecky podložený způsob biostimulace, který vede k aktivaci obnovy pokožky, aniž by došlo ke změnám ve vzhledu obličeje. Díky tomu je možné zachování přirozeného vzhledu bez rizika „over-filled“ efektu, běžného při nadměrném používání kyseliny hyaluronové. Jaké jsou další účinky polynukleotidů?

    • Hloubková hydratace. Polynukleotidy jsou schopné vázat vodu a hydratovat pokožku zevnitř, podobně jako kyselina hyaluronová.
    • Stimulace produkce kolagenu a elastinu. Aktivují fibroblasty, klíčové buňky pro tvorbu těchto důležitých strukturálních bílkovin.
    • Regenerační účinky. Podporují obnovu buněk a redukují záněty.
    • Antioxidační účinky. Ochraňují buňky před negativními účinky volných radikálů.

Přínosy polynukleotidové biostimulace v očního okolí


    • Hydratace a výživa i v hlubokých vrstvách dermis
    • Zlepšení textury, struktury a pružnosti pokožky
    • Minimalizace vrásek
    • Redukce tmavých kruhů
    • Sjednocení tónu a rozjasnění pleti
    • Pozvednutí obočí


Polynukleotidová terapie: Inovace v estetické dermatologii

Průběh ošetření


Aplikace zabere jen několik minut. Polynukleotidy jsou aplikovány jemnou jehlou či kanylou přímo do kůže v okolí očí. Bezprostředně po zákroku mohou být vidět mírné otoky a modřiny. V den ošetření se vyhýbejte intenzivní fyzické zátěži, opalování i návštěvě sauny. Jinak ale zákrok nevyžaduje speciální zotavovací režim.

Ideální frekvence ošetření


Efekty jsou znatelné hned po první proceduře. Pro optimální výsledky a zářivý vzhled je doporučeno ošetření opakovat 2–4× během 2–4 týdnů. Abyste dosáhli dlouhodobé regenerace, je vhodné proceduru opakovat každých 4–6 měsíců v závislosti na stavu pleti. Aplikace polynukleotidů je možná po celý rok.

Kdy ošetření je a není vhodné?


Ošetření je vhodné pro všechny typy pokožky: jak pro mladší, tak pro zralou pleť. Ideální je i pro jedince s narušenou kožní bariérou, citlivou pletí nebo pro preventivní účely.

Není naopak doporučováno osobám mladším 18 let, těhotným a kojícím ženám, lidem s autoimunitním onemocněním, aktivní kožní infekcí nebo se zánětem v ošetřované oblasti. Při alergii či přecitlivělosti na některé složky je nutná opatrnost – může totiž dojít k alergickým reakcím.

Další využití polynukleotidů


Polynukleotidy lze aplikovat na různé části obličeje a těla, které vyžadují regeneraci kůže a stimulaci produkce kolagenu a elastinu. Často se využívají v oblastech obličeje, krku, dekoltu, rukou, těla nebo vlasů, kde podporují obnovu a zlepšení vzhledu kůže, redukci vrásek, posílení vlasů a zlepšení vzhledu strií či jiných nedokonalostí.

Pokud vás tato inovativní metoda ošetření očního okolí zaujala, neváhejte kontaktovat kliniku Medicom Clinic a domluvte si osobní konzultaci.

Medicom Clinic nabízí příjemný a individuální přístup. Společně s odborníky proberete své potřeby a stanovíte nejlepší možný plán ošetření vám na míru.

Nechte se hýčkat a dopřejte své pleti omlazení, které si zaslouží.

Polynukleotidová terapie: Inovace v estetické dermatologii



















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !