Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Pavla Vohnouta Kyklopa

6. 05. 2016 | Televizní tipy
Známý zpěvák a zakládající člen kapely Maxim Turbulenc bojoval s obezitou, zhubl o 75 kilo a začal žít nový život. Pořad 13. komnata Pavla Vohnouta "Kyklopa" připravili: R. Červinková, A. Vebrová, J. Nekvasil a Z. Zemanová.
 
Pavel Vohnout alias Kyklop, výrazná osobnost hudební skupiny Maxim Turbulenc, se kvůli obrovské nadváze (190 kg) potýkal s psychickými i zdravotními problémy. Dá se říct, že se nadměrnou konzumací projídal k smrti. Vyzkoušel spousty diet, jojo efekt ho ale vždycky zase poslal na dno. Přesto se nevzdal. Velkým motivem mu byly jeho dcery – dnes desetiletá dvojčata, i rodinné zázemí. Skupina Maxim Turbulenc si na tloušťce budovala svou image. V tu dobu vážil jejich lídr Kyklop – Pavel Vohnout 130 kg a jeho váha se stále zvyšovala. Ve chvíli, kdy se ručička váhy přiblížila dvěma metrákům, přidaly se zdravotní problémy a dostavil se odpor k vlastnímu tělu, řekl si dost a k lítosti některých fanoušků začal hubnout.  

13. komnata Pavla Vohnouta V pořadu 13. komnata Pavla Vohnouta "Kyklopa" se dozvíte, že nikdy nebyl štíhlý chlapec. Sklony k tloušťce měl odmalička. Po rodičích zdědil zálibu ve vaření a gurmánství. V 16 letech vážil 110 kg a na začátku hudební kariéry už okolo 130 kg.  Maxim Turbulenc si ale na tom, že tři tlouštíci hrají hudební dance satiru, postavili image. Smlouva jim sice hubnout nezakazovala, ale podle Pavla se při této práci ztrácet kila moc nedala.

V pořadu 13. komnata Pavla Vohnouta "Kyklopa" se dozvíte, že teprve když si Pavel začal být doslova odporný, a to i v důsledku toho, že pocítil zdravotní důsledky, uvědomil si, co se sebou za ta léta provedl. Zlomový moment přišel a od té doby Pavel na sobě začal pracovat a hubnout. Podařilo se mu navzdory několika psychickým krizím shodit více než 70 kg, ale na břiše zůstaly velké a nepěkné záhyby volné kůže. Proto podstoupil plastickou operaci břicha, tzv. abdominoplastiku, která odstranila nadbytečnou kůži. Dnes je Pavel Vohnout štíhlý. Z „těžkotonážní“ kapely Maxim Turbulnec odešel, ale má svou rodinu, své vlastní projekty a žije novým způsobem života.

Pořad 13. komnata Pavla Vohnouta "Kyklopa" můžete sledovat 6. 5. 2016 od 21,30 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Pavla Vohnouta Kyklopa:

13. komnata Pavla Vohnouta Kyklopa
13. komnata Pavla Vohnouta Kyklopa
13. komnata Pavla Vohnouta Kyklopa
13. komnata Pavla Vohnouta Kyklopa
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !