8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bára Zemanová se chystá zpět na podium. Ve svém novém singlu volá Mayday

3. 03. 2024 | Úspěšní lidé
Zpěvačka Bára Zemanová vypouští ponbsp;delší pauze nový singl, kterým předznamenává svůj návrat na podia. Plzeňská rockerka, kterou mohou pamětníci znát z účinkování v soutěži Česko hledá SuperStar, má na svém kontě dvě studiové desky, několik úspěšných singlů a mnohaleté hostování po boku populární kutnohorské kapely Rybičky 48. Nyní se fanouškům připomíná novým energickým singlem Mayday. Píseň, která se tematicky točí kolem zakázané lásky, je předzvěstí nového startu kapely. Její atmosféru podtrhuje nápaditý videoklip natočený v planetáriu.

Text písně Mayday je o zakázané lásce, která v člověku vzbuzuje silné emoce a chuť hýbnout celým vesmírem. „Baví mě dávat do písniček vlastní reálné pocity a příběhy, které se opravdu staly. Nepřemýšlíme teď s klukama nad tím, kam míříme v budoucnu, ale necháváme ze sebe vyjít to, co nás momentálně baví. A ohromně se těšíme na koncerty!“ dodává Bára.

Bára ZemanováBára se svou kapelou dává voláním Mayday fanouškům vědět, že opět tvoří a vedle nahrávání dalších singlů se v nové sestavě chystá odehrát řadu letních open air koncertů. Energická kytarovka se dočkala zajímavého videoklipu z vesmírného prostředí. Za režií i scénářem stojí plzeňská videoprodukční firma Filma. Klip se natáčel ve 3D Planetáriu v Plzni, které patří ke komplexu Techmania science center.

O scénář a vizuální stránku se postarali plzeňští kreativci Luboš Samek a Eva Volfová (Filma), písnička se natáčela ve studiu ILL Fish. Samotný text je o zakázané lásce, která v člověku vzbuzuje silné emoce a chuť hýbnout celým vesmírem.

„Mayday je takový první výstřel. Po čase, který jsem strávila doma s dětmi, jsem našla opět múzu, vzali jsme ze šuplíku starší nápady a spontánně začalo vznikat něco nového. U Mayday jsem měla jasnou vizi, vždycky se mi líbil nápad natáčet v planetáriu a když jsme se spojili s Techmanií, začalo to všechno dávat smysl,“ říká Bára.

Báru Zemanovou s kapelou letos čeká několik open air akcí, z nichž největší je festival Votvírák. Na podzim pak menší klubové turné k novým singlům.



Bára Zemanová je plzeňská zpěvačka, finalistka 3. řady Česko hledá SuperStar. Má na svém kontě dvě alba, Rozjetej vlak (2007) a Magistrála (2009), jedno vánoční album (2018) a několik singlů (Runaway, Barbína, Odpojená), z nichž poslední se jmenuje Mayday. Bára se svou kapelou koncertuje nejen na hudebních festivalech a v hudebních klubech v Česku, ale několikrát se dostala i do klubů v Německu.
V roce 2007 získala cenu Skokan roku v anketě Český slavík a 2. místo v anketě Deska roku se svým debutovým CD. Účinkovala několik let v rockové opeře Antigona a spolupracovala na duetech s interprety jako jsou Rybičky 48, Xindl X, UDG nebo Honza Toužimský (Arakain). Několik let se věnovala koncertování pro dětské domovy a ústavy sociální péče. S kapelou Rybičky 48 si v roce 2022 zazpívala v O2 areně a objevila se i v její celovečerním dokumentu.


Foto:Eva Volfová




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Bára Zemanová se chystá zpět na podium. Ve svém novém singlu volá Mayday:

Bára Zemanová se chystá zpět na podium. Ve svém novém singlu volá Mayday
Bára Zemanová se chystá zpět na podium. Ve svém novém singlu volá Mayday
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !