Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bedekr III. - Lyon

13. 10. 2016 | Televizní tipy
Víkendové cestování nikdy nebylo tak zábavné! Míša Maurerová a Petr Rajchert vás provedou městem filmařů a ekologů v pořadu plném tipů, triků a užitečných informací. Nová řada magazínu o turisticky nejzajímavějších místech ve Francii je tu s dílem Bedekr III. – Lyon.
 
Lyon, město ve středovýchodní části Francie a hlavní město regionu Rhône-Alpes, evokuje často představu průmyslového centra. Desítky kilometrů cyklostezek, zelené parky a svěží vzduch povodí Rhôny naopak vybízejí ke každodenní projížďce na kole.

Bedekr III. - LyonA to nejen pro zábavu, ale hlavně do práce. Lyon je po Paříži druhou největší francouzskou aglomerací, přesto se pyšní zdravějším ovzduším než jiná evropská velkoměsta. Vítejte ve městě průkopníků filmu – bratrů Lumiérů, rodném městě Antoina de Saint-Exupéry, kolébce výroby hedvábí ve Francii či nad lahůdkami v tradiční restauraci Bouchon. Vítejte ve francouzském Lyonu, vítejte v Bedekru!

Bedekr III. – Lyon můžete sledovat 13. 10. 2016 od 21 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !