8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Inspirujte se letošními trendy v kuchyních

25. 04. 2016 | Moderní bydlení
Rekonstruujete kuchyň, nebo si pořizujete zcela novou? Inspiraci můžete čerpat v hlavních trendech letošního roku, kterými jsou autenticita nových materiálů imitujících jejich přírodní verzi, šedivé odstíny, ultramat či ultralesk povrchů. Designéři sledují novinky nejen v oblasti kuchyňského nábytku, ale i ohledně elektrospotřebičů, kde jsou hitem produkty spojené se zdravou výživou a úpravou potravin. Velký zájem je konkrétně o pečení v páře.

Autentičnost nových materiálů – to je jeden ze stěžejních pojmů kuchyňských trendů pro rok 2016. Nové materiály používané na dvířka, bočnice, či pracovní desky nejsou od přírodních materiálů okem ani hmatem téměř rozpoznatelné. Jejich velkým benefitem je snadná a rychlá údržba, což ocení nejen maminky s malými dětmi, ale i všichni, kteří jsou časově velmi vytíženi a nestíhají se věnovat dennodenně domácímu úklidu. Navíc na rozdíl od přírodních materiálů, které časem mění tvar i barvu, si jejich dokonalé imitace zachovávají svou barevnost a nevysychají.

trany v kuchyníchTechnologickou novinkou v kuchyních jsou ultramatné povrchy, které jsou svou strukturou podobné pískovanému sklu. Zajímavým trendem je naopak superlesk, kdy povrch vypadá úplně jako zrcadlo.

Jací jsou ovšem Češi při plánování kuchyně? Podléhají novinkám, nebo jsou spíše konzervativní?

Přestože se českým zákazníkům líbí barevné kuchyně, během výběru a nákupu raději sáhnou po neutrálních barvách. Z dlouhodobého hlediska je nejčastější nakupovanou barvou kuchyně bílá v kombinaci s dřevem. Přednost dávají lesklým materiálům. Obecně si rádi vybírají kuchyně v neutrálních odstínech, barevně se pak vyřádí na doplňcích. Podle evropských designérů jsou letošním hitem šedé odstíny kuchyní.

Šedá kráska – letošní evropský hit

šedá krása - letošní hit
U elektrospotřebičů nejvíce vzrostla poptávka po parních troubách, na které se čím dál vice zaměřují i samotní výrobci. Proto jsou dnes tyto technologie dostupné v široké šíři modelů s různým stupněm a využitím páry. Variabilnost modelů tak přináší zákazníkům i finančně výhodná řešení. V parní troubě lze připravit jídlo nejen zdravě, ale i velice chutně. Vše bez použití tuku a soli. Takto přichystané pokrmy ocení zejména opravdoví labužníci. Dalším argumentem pro pořízení parní trouby je úspora energie a rychlost pečení.

Zdroj, foto: Datart




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Inspirujte se letošními trendy v kuchyních:

Inspirujte se letošními trendy v kuchyních
Inspirujte se letošními trendy v kuchyních
Inspirujte se letošními trendy v kuchyních
Inspirujte se letošními trendy v kuchyních
Inspirujte se letošními trendy v kuchyních
Inspirujte se letošními trendy v kuchyních
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
chystáme novou,o parní troubě slyším poprvé
Obrázek uživatelky
profil
ta parní trouba mne zaujalaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
kuchyni máme ve světlé hnědé barvě a obývák v šedo bílé
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles