8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Renovace podlahy – jednoduše a levně

8. 10. 2017 | Moderní bydlení
Dnešní možnosti v oblasti pokládky podlah jsou široké a opravdu jednoduché. Chcete-li prozářit svůj obývací pokoj, kuchyň nebo zařídit nový dětský pokojíček, zrovna z nové podlahy mít strach rozhodně nemusíte! Jde to bez větších příprav a profesionální pomoci. Přinášíme vám přehled levných, ale efektivních variant.

Příjemné koberce – jsou stylové a hřejí!


Koberec je stálým hitem mezi podlahovými krytinami. Jak by také ne? Kromě toho, že je příjemný i na bosá chodidla, můžete se na něj klidně natáhnout nebo ho s pomocí pár polštářů proměnit v příjemné posezení. Přesto je dobré být při koupi ostražití a vybírat tu nejlepší kvalitu.

koberecRozdíl mezi kvalitním a nekvalitním kobercem poznáte například tehdy, když stoly, židle a jiné části nábytku zanechají na koberci stopy nebo když nový koberec po relativně krátké době vypadá na často používaných místech opotřebovaně. To už je ale většinou pozdě.

Proto je lepší se rozhodnout správně už při koupi a vybrat typ koberce vhodný pro zátěž v dané místnosti. Značku jakosti naleznete na rubové straně koberce. Podává kromě jiného informaci o kvalitě, způsobilosti a odolnosti vůči opotřebení.

Koberec využijete v místnostech se špatnou akustikou. Koberec velmi dobře tlumí a pohlcuje hluk – řekněte sami, existuje lepší podlahový materiál do dětských pokojů?

Konečně také široká škála vzorů a barev je obrovskou motivací pro výběr koberce jako podlahové krytiny. Díky menším barevným běhounům můžete měnit vzhled a atmosféru vašich pokojů třeba každý měsíc!

Zdroj: OBI.cz

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jo jo, koberec je koberec, ale když mají sousedi nad hlavou plovoučku, tak to je pak nářez, bych ty plovoučky do panelových bytů zakázala ...
Obrázek uživatelky
profil
bez koberců to nejde.Podlaha je bez nich studená.
Obrázek uživatelky
profil
my už koberce nemáme, ale uvažuji o nich...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles