Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.05. 2024
Dnes má svátek Vladimír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko Slovensko má talent 19.9. 2015

19. 09. 2015 | Televizní tipy
I vy můžete ukázat svůj talent v televizi! Natočte ho! A co vás dále čeká?
Máte speciální dovednost, o kterou by svět neměl přijít? Tak se zkuste zúčastnit You.bo castingu! Nahrajte svoje video a my vám zaručíme, že ten nejlepší se se svým videem objeví v televizi! A v dalších dvou dílech vás bude opět bavit skvělá porota, zkušení moderátoři a záplava talentů.
Česko Slovensko má talent 2015 v sobotu 19. 9. 2015 ve 20.15 na Primě!


Chcete, aby se právě vaše video objevilo v televizi?
Ve spolupráci s You.bo jsme pro vás připravili speciální videokanál you.bo/csmt2015, kde si můžete prohlédnout oficiální, ale i natočit vlastní video a protlačit ho přímo do televize. Jak na to? Je to úplně jednoduché! Nahrát video lze přímo z vašeho mobilního telefonu pomocí You.bo aplikace nebo nahrát i na vašem PC – při nahrávání stačí zadat tag „csmt2015“. Do You.bo se můžete přihlásit jednoduše pomocí vašeho facebookového účtu. Do vysílání vybereme video s nejvyšším počtem zhlédnutí. Videa nahrávejte do 20. 10. 2015. Vítěz získá kromě zveřejnění jeho videa také originální COOL PHONE ACCENT.


Česko Slovensko má talent 19.9. 2015Zajímavosti k šestému dílu Česko Slovensko má talent, který startuje v sobotu 19. 9. ve 20.15 na Primě:


- Stařík Vladimir Georgievsky předvede nevídané kousky na trampolíně a neuvěřitelně pobaví při hraně nepovedených kouscích.

- Tomu se říká odvaha, postavit se s tímto pěveckým výkonem před porotu s písní od Beyoncé! Jarmila Králová bude mít z ostudy kabát. Polehčující okolností je, že to bylo její úplně první vystoupení na veřejnosti.

- Artem Ruffy žijící v Německu a narozený v Kazachstánu chce světu představit v Evropě málo známý druh tanečního stylu – flexing. Možná si při něm zlomí klouby.

- Nejmladší účastnice talentu – pětiletá Sofie Králiková – zahraje nejen na akordeon, ale ještě s ohromným temperamentem vystřihne píseň Počkaj že, ty kučeravá.

- Vyrůstala v dětském domově a po jeho opuštění strávila 5 měsíců na ulici. Přesto vás Gyӧngyi Bodišová oslní zpěvem písně Vyznání od Mariky Gombitové.


Česko Slovensko má talent v sobotu 19. 9. 2015 ve 20.15 na Primě!


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Česko Slovensko má talent 19.9. 2015:

Česko Slovensko má talent 19.9. 2015
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles