Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Četníci z Luhačovic - Tabačka

27. 01. 2017 | Televizní tipy
Krádeže ve státní továrně na tabák jsou vážný zločin, který přijíždí vyšetřit i ministerský úředník. Martin se Zdeňkem se chtějí blýsknout před novým velitelem, který má za sebou válečnou zkušenost z italských legií. Čtvrtá epizoda premiérové série historických detektivek Četníci z Luhačovic – Tabačka.
 
Pašování tabáku je v poválečném hospodářství výnosný byznys, protože cigaretami se dá platit stejně dobře jako penězi. Proto je nutné dívat se ženským, které přišly do státní tabačky za prací zpoza hranic, pod prsty i pod sukni. Přistižena při krádeži je Zlatka, sestra četnické hospodyně Hejkalové, ale brání se, že jí ten paklík tabáku někdo podstrčil. A tak Martin se Zdeňkem považují v Četníci z Luhačovic - Tabačkadílu seriálu Četníci z Luhačovic – Tabačka dopadení skutečného pachatele nejen za svou četnickou povinnost, ale také za způsob, jak si polepšit u pohledné dcery Hejkalových Stáni i nového četnického velitele Vlacha.

V seriálu Četníci z Luhačovic – Tabačka hrají: P. Zedníček, K. Dobrý, O. Malý, I. Bareš, M. Donutil, R. Hájek a další. Kamera R. Řeřicha a M. Schinabek. Scénář P. Bok a T. Feřtek. Režie D. Wlodarczyk a B. A. Arichtev

Četníci z Luhačovic – Tabačka můžete sledovat 27. 1. 2017 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: J. Kratochvil


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Četníci z Luhačovic - Tabačka:

Četníci z Luhačovic - Tabačka
Četníci z Luhačovic - Tabačka
Četníci z Luhačovic - Tabačka
Četníci z Luhačovic - Tabačka
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles