Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Charlie Winston - umělec, kterého objevil Peter Gabriel, se v únoru vrátí do Prahy

14. 01. 2019 | Úspěšní lidé
Charizmatický britský zpěvák, skladatel a producent Charlie Winston navštíví v únoru příštího roku podruhé Českou republiku.
11. února 2019 zahraje po dvou letech v pražském Lucerna Music Baru.

Charlie Winston odstartoval svou hudební kariéru v roce 2009 vydáním prvního oficiálního alba Hobo. Právě z tohoto alba se vyšvihl na špičku evropských hitparád megahitem „Like a Hobo“. 10 let poté, co se na základě této skladby stal mezinárodní hudební hvězdou, vydal koncem září své čtvrté album s názvem Squere 1. Na tomto albu se Charlie Winston jemně přesouvá do další hudební polohy.

Jeho hudba je přirozená, vychází přímo ze srdce, je plná jemnosti a emocí.  Celé album si rozhodně zaslouží pečlivý poslech. Univerzální hudební jazyk, upřímnost a křehkost tohoto alba má dostatečnou sílu promlouvat a pohybovat těmi, kteří mu naslouchají. Je to hudba čistá a jednoduchá.

Charlie Winston - umělec, kterého objevil Peter Gabriel, se v únoru vrátí do PrahyPrvním singlem z alba Squere 1 je skladba Weekend. Charlie Winston se pohybuje na hranicích více hudebních žánrů. Žil se svými rodiči a sourozenci, kteří se věnovali převážně folku, v malém hotelu v Suffolku, kam neustále přicházeli různí umělci, orchestry, herci a podivíni. Takové prostředí bylo bezpochyby inspirující a Charlie si zamiloval herectví, veřejné vystupování a hudbu. Vliv folkové muziky je v jeho tvorbě asi nejvýraznější.

V osmi letech se Charlie naučil hrát na bicí, v deseti na klavír a o dva roky později začal skládat své vlastní písně. V sedmnácti Winston přesídlil do Londýna, kde studoval hudbu. Jeho bratr Tom Baxter, se kterým žil v Claphamu, ho přivedl k baskytaře. Charlie se na ni naučil a s bratrem založili kapelu 'Baxter'.

V roce 2003 nahrával Charlie se svým bratrem ve studiu Real World a právě zde se seznámil s Peterem Gabrielem. Charlie, který Gabrielovi mimo jiné hlídal syna, dal slavnému hudebníkovi své EP, následně dostal od Petera Gabriela nahrávací smlouvu a také produkci této desky. Charlie Winston s Gabrielem rovněž v roli předskokana absolvoval v roce 2007 evropské turné.

Z debutového alba Hobo již byla zmíněna skladba „Like a Hobo“, ale dále je třeba zmínit i videoklip k singlu „I Love Your Smile“, ve kterém si po Charlieho boku zahrála slavná herečka Audrey Tautou (Amelie z Montmarteru), nebo singl „She Went Quitely“ z následujícího alba Running Still, který se objevil v osmé řadě amerického seriálu Chirurgové (Gray´s Anatomy).

Charlie Winston - umělec, kterého objevil Peter Gabriel,

se v únoru vrátí do Prahy



Zdroj: Livemusic
Foto: Archiv pořadatele

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Charlie Winston - umělec, kterého objevil Peter Gabriel, se v únoru vrátí do Prahy:

Charlie Winston - umělec, kterého objevil Peter Gabriel, se v únoru vrátí do Prahy
Charlie Winston - umělec, kterého objevil Peter Gabriel, se v únoru vrátí do Prahy
Charlie Winston - umělec, kterého objevil Peter Gabriel, se v únoru vrátí do Prahy
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles