Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Doktor Martin 7. díl - Zkraty

9. 10. 2015 | Televizní tipy
Miroslav Donutil v roli špičkového chirurga, který z osobních důvodů vzal práci obvodního lékaře v podhorském městečku v Beskydech. Střet jeho svérázné povahy s maloměstským způsobem života pro něj ale záhy vrší řadu nečekaných i úsměvných situací.

Teta Marie zavede v 7. dílu seriálu Doktor Martin Martina za svou kamarádkou Alžbětou Lipovskou a chce, aby posoudil, zda netrpí stařeckou demencí. Martinovi se zdá v pořádku. Syn Lipovské Dan později doktorovi vynadá, že kvůli němu teď matka nechce jít do domova s pečovatelskou službou. Když následně Lipovská dezorientovaná skončí ve vodě, Martin pochopí, že Dan má asi pravdu.

Doktor Martin 7. díl - ZkratyMarie protestuje proti tomu, aby Alžběta šla do domova, ale marně. Martin narazí v lékárně na Lídu, která je na něj naštvaná. Zraněný majitel pily Eda Richter tvrdí, že byl přepaden a okraden o platební kartu. Snaživý policista Tomáš Topinka se ihned pustí do vyšetřování. Při pronásledování domnělého útočníka si pohmoždí zápěstí a získá si tak ve vsi popularitu. Martin v 7. dílu seriálu Doktor Martin zjistí, že Richter prodělal v poslední době celou řadu úrazů. Chce ho poslat na vyšetření mozku, ale Richter to na nátlak manželky odmítne.

Posléze se ukáže, že důvody Richterových zranění mají značně netradiční vysvětlení. Martinovi se podaří také nakonec odhalit skutečnou příčinu Alžbětiných pomatených stavů. Dan Lipovský se ale k doktorovu zklamání začíná stále intenzivněji stýkat s Lídou.

V 7. dílu seriálu Doktor Martin dále hrají: J. Čvančarová, N. Lichý, G. Marcinková, V. Kopta, J. Štěpánková, T. Měcháček, E. Leinweberová, M. Steinmasslová, R. Mikluš, B. Lukešová, A. Duchoslav, A. Mohylová a další.

7. díl seriálu Doktor Martin můžete sledovat 9. 10. 2015 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: David Raub, Novák, Hrnčířová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Doktor Martin 7. díl - Zkraty:

Doktor Martin 7. díl - Zkraty
Doktor Martin 7. díl - Zkraty
Doktor Martin 7. díl - Zkraty
Doktor Martin 7. díl - Zkraty
Doktor Martin 7. díl - Zkraty
Doktor Martin 7. díl - Zkraty
Doktor Martin 7. díl - Zkraty
Doktor Martin 7. díl - Zkraty
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Pana Donutila mám ráda ale tady je za blba a to mi k němu nesedí tak se nedívám.
Obrázek uživatelky
profil
na Donutila mám stále větší alergii
Obrázek uživatelky
profil
toto letí,koukámSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles