Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.05. 2024
Dnes má svátek Jana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

DoktorKA - Slavné osobnosti se ptají DoktorKy

24. 02. 2016 | Televizní tipy
O zdraví a o léčbě nemocí v inspirativní talk show MUDr. Kateřiny Cajthamlové. Režie D. Sís

Speciální díl doktorky DoktorKA - Slavné osobnosti se ptají DoktorKy se třemi speciálními dotazy slavných českých osobností. První z nich, komik, herec a moderátor Lukáš Pavlásek odhalí „pravdu“ o tom, že se vždy cítil tak trochu doktorem. Jeho palčivý dotaz se týká skutečnosti, že mnoho lidí stále ještě neví, jak se zachovat, když někoho z jejich blízkých postihne infarkt.

DoktorKA - Slavné osobnosti se ptají DoktorKyDruhým hostem pořadu DoktorKA - Slavné osobnosti se ptají DoktorKy je tanečník a choreograf Petr Čadek, který společně s doktorkou Kateřinou odhalí, co by měli lidé dělat, aby byl jejich mozek stále v kondici a čím podporovat aktivitu různých center mozku. Třetí host moderátor, herec a bavič Dalibor Gondík přišel s otázkou, co má dělat vegan, aby v jeho stravě nechyběly důležité, pro tělo potřebné, látky. Na všechny tyto otázky dostanete odpověď!

Dále ještě v pořadu DoktorKA - Slavné osobnosti se ptají DoktorKy uvidíte, jak může život zkomplikovat alergie a jaká je první pomoc při těžké alergické reakci, co se děje s povadajícím poprsím a jak se proti tomu bránit. Na závěr se dozvíte, jaké potraviny v sobě ukrývají více soli, než jste tušili.

DoktorKA - Slavné osobnosti se ptají DoktorKy můžete sledovat 24. 2. 2016 od 21 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: Mikuláš Křepelka




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
sposta zajimavých otázek, odpovědí a vědomostí. Měl by mít další a další pokračování
Obrázek uživatelky
profil
zajímavý pořad
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles