Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

DoktorKA - Účinný plán, jak nastartovat váš metabolismus

4. 01. 2017 | Televizní tipy
O zdraví a o léčbě nemocí v inspirativní talk show DoktorKA - Účinný plán, jak nastartovat váš metabolismus MUDr. Kateřiny Cajthamlové.
 
Metabolismus neboli látková přeměna, zahrnuje chemické reakce probíhající v buňkách našeho těla, díky kterým získáváme energii z potravy a které vedou k sestavení základních stavebních složek našeho těla. Patříte také ke skupině lidí, kteří svou váhu či špatnou tělesnou kondici připisují právě DoktorKA - Účinný plán, jak nastartovat váš metabolismuspomalému či dokonce geneticky vrozenému metabolismu, se kterým zkrátka nelze nic dělat?

Jedná se pouze o výmluvu nebo je to fakt? Do jaké míry může metabolismus za vaši nadváhu? Kdy je na vině špatný životní styl plný nezdravého stravování, nedostatku pohybu či stresu?

V tomto dílu DoktorKA - Účinný plán, jak nastartovat váš metabolismus si společně představíme, jak nastartovat váš metabolismus a zároveň si vyvrátit ty největší mýty, které okolo něj panují. Dále odkryjeme orgán, který má na svědomí naše povadající pozadí, paže a vrásky kolem očí, poradíme jak zatočit s akné a zaručené tipy pro krásu.

Pořad DoktorKA - Účinný plán, jak nastartovat váš metabolismus můžete sledovat 4. 1. 2017 od 21,25 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !