Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

DoktorKA - Varovné příznaky rakoviny prsu

10. 02. 2016 | Televizní tipy
O zdraví a o léčbě nemocí v inspirativní talk show DoktorKA - Varovné příznaky rakoviny prsu MUDr. Kateřiny Cajthamlové.

Rakovinou prsu ročně onemocní zhruba 7000 žen. Jejich počet se každým rokem zvyšuje. V celosvětovém měřítku je Česká republika na 26. místě výskytu rakoviny prsu. Preventivní mamografické vyšetření prsu by každá žena od 45 let měla podstoupit 1 krát za 2 roky.

Pravidelná mamografie snižuje úmrtnost na tuto nemoc až o 35 %. Ovšem zdaleka ne všechny ženy dbají o své zdraví. Dokážete si provést samovyšetření prsu? Docházíte na pravidelné kontroly? Včasná diagnóza vám může zachránit život!

DoktorKA - Varovné příznaky rakoviny prsuCo v dílu DoktorKA - Varovné příznaky rakoviny prsu ještě uvidíte? Příběh ženy, které rakovina prsu změnila život a unikátní vyšetření prsu prof. Janem Danešem přímo ve studiu.

Dozvíte se, co může barva hlenu prozradit o vašem zdravotním stavu. Podíváme se také podrobně na problémy, které ovlivňují váš intimní život a řešení potíží způsobených sníženým libidem.

DoktorKA - Varovné příznaky rakoviny prsu můžete sledovat 10. 2. 2016 od 21 hodin na ČT1!



Zdroj: Česká televize
Foto: Mikuláš Křepelka


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !