8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

ETA - tak trochu jiné obchodní místo

24. 09. 2013 | Novinky
-Komerční sdělení-

EtaDomácí prostředí a nová inovativní prodejna ETA – dvě rozdílné věci?
Ne tak docela.

Česká značka ETA otevřela v OC Forum Liberec 20. září 2013 svou novou prodejnu. Zákazníkům nabízí tak trochu jiné prodejní místo s moderním vzhledem, které překvapí svou atmosférou domova. Nechte se provést obývacím pokojem, kuchyní i koupelnou vybavenými výrobky ETA. Nový ETA domov byl vytvořen českými architekty a designéry.


Společnost ETA v letošním roce slaví své 70. výročí. Představila nejen vysavač se 70 letou zárukou, ale také zcela nový prodejní koncept. Nově otevřená prodejna ETA v Liberci je takový malý domov, který lehce konkuruje moderní domácnosti. Má svůj vlastní obývací pokoj, kuchyň i koupelnu a jednotlivé místnosti jsou zařízeny typickými prvky běžné domácnosti. V obývacím pokoji najdete odpočinkovou zónu, která evokuje intimní domácí atmosféru a je dotvořena hrou světel a stínů. Celkový dojem příjemné domácnosti podtrhují tapety i obrazy. 

Prodejna ETA v LiberciV kuchyni byly naopak využity stoly a stěny kuchyně jsou dekorovány válečkem s typickým českým motivem. Nalezneme zde známé úpravy povrchů českých kuchyní, barevné dlažby a obklady. A speciální sestavu světel barisolů, které jsou inspirované denním světlem. Koupelna je obložena mozaikou a je vytvořena jako intimní kout. V novém ETA domově se můžete nechat provést obývacím pokojem, kuchyní i koupelnou vybavenými výrobky ETA, které si můžete sami na místě vyzkoušet.

A proč byla zvolena právě tato nová „domácí koncepce“? „Klíčové bylo minimalizovat bariéry mezi zákazníky a prodejním personálem. Umožnit zákazníkovi vzít si výrobky do rukou, vyzkoušet je a mít pocit sounáležitosti právě v prostředí domova, který je útulný pro celou rodinu.“, říká Lubomír Gazdoš, marketingový specialista prodejen ETA.

S výběrem produktů poradí profesionálně vyškolený personál a díky podobnosti s prostředím útulného domova, se zákazník snadno orientuje a získává kvalitní produkt, který opravdu chce a potřebuje.

Více informací o výrobcích ETA se dozvíte na oficiálních webových stránkách www.eta.cz

Prodejna ETA



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku ETA - tak trochu jiné obchodní místo:

ETA - tak trochu jiné obchodní místo
ETA - tak trochu jiné obchodní místo
ETA - tak trochu jiné obchodní místo
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
13 a zlaťáky Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já mám 6x Smajlík+ 1 zlaťák Smajlík+ 1 x štístko Smajlík( volební lístky se mi vůbec nechce číst).Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Konečně 10 + tabulka čokolády ve mě (mňam) + čtení volebních lístků (fuj)
Obrázek uživatelky
profil
S Penamem se mi to stalo už jednou ráno
Obrázek uživatelky
profil
Mně naštěstí fungovaly stránky Penam
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles