Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fashion Week v Miláně 2010 - další návrháři

9. 03. 2010 | Trendy

Dnes se můžete těšit na další návrháře, kteří pro vás v Miláně představili nejúžasnější inspiraci na příští podzim/zimu.

 

Bottega Veneta

Tomas Maier, který je hlavním designérem značky hledal inspiraci ve sportovním oblečení, kalhotových kostýmech a hlavně ve velkých tričkách. Pro kolekci je charakteristický kontrast pevných a jemných materiálů. Dalším kontrastem jsou metalické střevíčky s odstíny zemité a modrošedé barvy.

 

Max Mara

Tentokrát se zaměřili na military trend a perfektní propracování kabátů, které navíc ozdobili zlatými žerzeji a masivními svetry. V barvách dominovala velbloudí, olivová a kouřová v kontrastu se zlatou.

 

Dolce & Gabbana

Největším hitem celé show byly sexy šaty s podprsenkovými vršky, korzety a úzké sukně do pasu. Další zajímavostí bylo nové zpracování pletenin, ze kterých byly vytvořeny korzety i celé kostýmy. Na závěr přehlídky předvedli 75 černých sak, čímž oslavili klasický krejčovský um.

 

Roberto Cavalli

Cavalli představil nádhernou podívanou kabátů s kožešinovými límci, lehkých šifonových šatů a zároveň i oslavil 40 let v módní branži. V barvách převládala půlnoční modrá, zlatá a červená, ve vzorech pak zvířecí potisky, které jsou pro značku typické.

 

Salvatore Ferragamo

Massimiliano Giornetti tvrdí, že jeho kolekce je teprve na začátku, že na ní musí pracovat jako na soše, ale posuďte sami, nepůsobí na vás téměř dokonale? Najdete zde pánské obleky s extra širokými kalhotami, jezdecké pláštěnky a overaly. Barevná paleta obsahuje velbloudí, kaštanově hnědá a zlatá. Povšimněte si kožených pásků, které nechybí snad na žádném outfitu.

 


Jana Arnoštová

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
NA KRÁSNÉM CHLAPOVI JE KRÁSNÝ
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles