Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Fotoalbum
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 15.06. 2024
Dnes má svátek Vít
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Panenka růžová

Autor:POHLAVI-zena 
Fotoalbum:Pečení
Kategorie:Vaření
Klíčová slova:Dort
Zobrazeno:2586x
Vložená:08.10.2009 15:16 hod.
Hodnocení:6.6/10
Hlasovalo:976
++++++-___
FOTKA - Panenka růžová
 < Předchozí  ZVĚTŠIT FOTKU  Následující >
Další v kategorii:
Hodnocení
Fotka se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Fotka se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Určitě si nejsem schopen z časových důvodů prohlížet každou fotku tady na CHŽ, a pokud píšeš o nějaké nezdařenině evabel tady z minulosti, tak určitě se nenachází někde mezi fotkama z prvních pěti stran nejoblíbenějších. Jasně, že si sem každý má právo dát to, co se mu zamane, přesto si ale myslím, že by se tady mělo prezentovat spíše fotografické umění uživatelů CHŽ, jinak skončíme u toho, že zde bude kdekdo dávat fotku koštěte opřeného někde v rohu. Ovšem jsou zde i jistá, zcela samozřejmá (a proto i nepsaná) pravidla etiky. Tím směřuji k té reklamě pro účely vlastního podnikání, nebo podnikání např. někoho z rodiny. To myslím obecně, nebudu adresný, ale Tebe tím zrovna na mysli nemám. Jsou zde i jiní, kteří se ohánějí tvrzením, že je to jejich koníček, ale soudě podle kvanta zde jimi prezentovaných dortů se u nich musí nutně denně slavit něčí narozeniny, mít k obědu dorto-vepřo-zelo atd. O tohle mi jde. Ono je to totiž poměrně snadno čitelné, kdo za jakým účelem zde co vystavuje...
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkSouhlasím s tebou,ale našel sis někdy osobní stránky evabel?Já ano abych věděla jaké fotky tu podle ní mám vkládat.No zírala jsem fakt s pusou otevřenou.Fakt nádhera,hlavně ta ranní pohodička a pak talíře s jídlem.Asi začnu taky fotit každý talíř co do sebe budu cpát.Je fakt že má i fotky přírody,ale těch kytiček mám v PC plnou složku.Já se chlubím většinou jen tím,na čem mám podíl i svou prací (moje květiny)a moje dorty,jednohubky atd.A tady nejsou dána žádná pravidla,že by to mělo být jinak.Nebo snad ano?
Obrázek uživatelky
profil
Poukazovala jsi na to, že evabel nikdy nic takového neudělala, a já jsem zase poukázal na to, že dělá to, co sem jaksi patří víc. Samozřejmě je to můj subjektivní pocit, nemám nic proti dortům excelent, vlamape ani kohokoli jiného, protože krása se jim upřít určitě nedá. Já nechci být vůči nikomu nespravedlivý, ale těch dortů se zde poslední dobou vyrojilo tolik, až to skoro navádí k hříšné Smajlík myšlence, že si zde někdo z CHŽ dělá reklamu svých podnikatelských aktivit, a s tím určitě nelze souhlasit. Na to nechť si dotyčná (nebo dotyčné) dáma (-y) zřídí vlastní webovky. Tyto stránky by měly sloužit spíše k prezentaci a hodnocení fotografické tvorby, ne cukrářských výrobků.
Tak, a teď mě můžete začít kamenovat, dámy...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Nekritizovala jsem dílo evabel a její fotky jsou určitě skvělé - stejně tak jako dorty od excelent. Do fotoalba patří skvělé fotky úplně stejně jako krásné dorty od šikovné dámy a jako jakékoliv jiné fotky. Každému se přeci líbí něco jiného.
Obrázek uživatelky
profil
evabel možná nevytvořila podobný dort, zato ale dělá skvělé fotky, a o ty by tady mělo jít v prvé řadě !

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles