8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jubilejní 10. řada StarDance – vyhraje opět herec či sportovec?

25. 09. 2019 | Úspěšní lidé
-Komerční sdělení-

Česká televize uvede na podzim další, v pořadí už 10. řadu taneční soutěže StarDance, když hvězdy tančí. Profesionální tanečníci si vzali do parády veřejnosti známé české osobnosti, v přímých přenosech pak předvádí, co se společně naučili. Kdo se stane vítězem soutěže v roce 2019?

StarDance X 2019: stejní moderátoři, ale noví porotci, soutěžící i tanečníci


Taneční soutěž StarDance můžeme na obrazovkách České televize vídat už od roku 2006, od počátku se moderování ujala dvojice Tereza Kostková a Marek Eben. I po dlouhých 13 letech uvidíme tuto nyní už ostřílenou dvojku v akci znovu. Na ostatní účastníky přímých přenosů si budou muset diváci zvykat, čeká nás totiž spoustu nových tváří.

Jubilejní 10. řada StarDancePři představování novinek můžeme začít porotou – jména jako Zdeněk Chlopčík nebo Tatiana Drexler už jsou věrným sledovatelům dobře známá, novými jmény jsou Jan Tománek a Richard Genzer, který sám loni v soutěži tančil. Uvidíme, jak objektivně budou hodnotit.

Na to, že jsou v každé řadě nové herecké, sportovní či jiné celebrity, které všichni známe, jsme už zvyklí, novinkou 10. řady StarDance je ale i to, že uvidíme i zcela nové profesionální tanečníky, kteří se v tomto pořadu nikdy neobjevili. Jde o příjemné osvěžení a ze strany ČT určitě dobrý krok.


Favorité StarDance 10 – Gabriela Koukalová, Matouš Ruml a další


Jako již tradičně se postupně během léta odtajňovalo, kdo se bude populární soutěže účastnit.  Všech 10 jmen je už známo, mezi největší favority se řadí bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová a herec Matouš Ruml. Vzhledem k tomu, že historicky vyhrálo StarDance 7 herců a 2 sportovci, je favorizování těchto dvou výrazných a známých osobností zřejmě na místě.

Dalšími účastníky jsou:

    • youtuber Karel Kovář (Kovy) – má i kanál, kde hraje hry na PC
    • herečka Veronika Khek Kubařová
    • herec a režisér Miroslav Hanuš
    • moderátorka ČT Nora Fridrichová
    • zpěvák, skladatel a scénárista Ondřej Ládek (Xindl X)
    • herečka a zpěvačka Tonya Graves
    • spisovatelka Radka Třeštíková
    • rybář Jakub Vágner

Jestliže máte o vítězi jasno, určitě vás potěší, že si můžete na 10. řadu StarDance v roce 2019 vsadit. V minulosti šlo sázet i na umístění soutěžících do 3., 5. místa a podobně, letos tomu určitě nebude jinak. Skvělé je navíc to, že dostanete u všech českých sázkových kanceláří vstupní bonus, a tak nemusíte investovat ani korunu a přesto vyhrát!




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
2
Obrázek uživatelky
profil

1.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
první
Obrázek uživatelky
profil
první
Obrázek uživatelky
profil
měla jsem jednu hromadu zlatých ale nešla sebrat
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles