8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Doktor Martin 5. díl - Zlomená srdce

25. 09. 2015 | Televizní tipy
Miroslav Donutil v roli špičkového chirurga, který z osobních důvodů vzal práci obvodního lékaře v podhorském městečku v Beskydech. Střet jeho svérázné povahy s maloměstským způsobem života pro něj ale záhy začne vršit řadu nečekaných i úsměvných situací.

V městečku Protějov se objeví jistý Ján Kováč. Tvrdí, že zná Martina i jeho tetu Marii z dřívějška, ale Martin si na něj nevzpomíná. Marie ho sice zná, ale v 5. dílu seriálu Doktor Martin se mu vyhýbá. Kováč přizná, že má problémy se srdcem, ale odmítá jít na vyšetření do nemocnice.

Doktor Martin 5. díl - Zlomená srdceMartin spraví dívce Monice vykloubené rameno a udělá tím na ni dojem. Vděčná dívka mu upeče koláč. Doktor Elinger si uvědomí, že se do něj dívka zamilovala, a odmítne ji, což ovšem děvče neodradí od dalších pokusů doktora kontaktovat. Nesmělý Miloš Brázda se začne v 5. dílu seriálu Doktor Martin ucházet o Irenu, která se právě rozešla se svým klukem. Marie se Martinovi svěří, že byli kdysi s Kováčem milenci. Zvažuje, že se dají zase dohromady. Martin však má důvod tomuto svazku nepřát.

V 5. dílu seriálu Doktor Martin dále hrají: J. Čvančarová, N. Lichý, G. Marcinková, V. Kopta, J. Štěpánková, T. Měcháček, E. Leinweberová, M. Steinmasslová, R. Mikluš, B. Lukešová, A. Duchoslav, A. Mohylová a další.

5. díl seriálu Doktor Martin můžete sledovat 25. 9. 2015 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: David Raub, Novák, Hrnčířová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Doktor Martin 5. díl - Zlomená srdce:

Doktor Martin 5. díl - Zlomená srdce
Doktor Martin 5. díl - Zlomená srdce
Doktor Martin 5. díl - Zlomená srdce
Doktor Martin 5. díl - Zlomená srdce
Doktor Martin 5. díl - Zlomená srdce
Doktor Martin 5. díl - Zlomená srdce
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
sledujiSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles