8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Libovky Pepy Libického - 17. 12. 2023

17. 12. 2023 | Televizní tipy
Návody na rekonstrukci, vyrábění, budování i tvoření pro všechny, kteří nevědí, z které strany a jak začít, přináší Libovky Pepy Libického. Kromě větších projektů, ve kterých moderátor a kutil Pepa Libický názorně ukazuje, jak pracovat s nářadím a nástroji i jaké vybrat materiály a technologie, přináší také rubriku Minutový manžel s tipy a triky na drobné domácí úpravy, které ocení opravdu každý.

V posledním předvánočním dílu se Pepa pustí do výroby dárku na poslední chvíli. Z prken z masivu, která zbyla při stavbě schodů v tiny housu, a dalších exotičtějších dřevěných odřezků vyrobí designové krájecí a servírovací prkénko. 

Libovky Pepy Libického - 17. 12. 2023Prkna si naformátuje na požadovaný rozměr a na slepení jednotlivých kusů k sobě použije speciální lepidlo na dřevo. Po jeho nanesení stáhne dřevo svorkami, aby byly díly přitlačené těsně k sobě. Zaschlé přeteklé lepidlo seřízne Pepa z prkénka dlátem a celé ho pak ohobluje protahovačkou. 

Následně ještě celé ručně zbrousí excentrickou bruskou, doformátuje kraje do rovna, všechny hrany zaoblí a na závěr prkénko doladí zapečenou ozdobou a natře kokosovým olejem. Coby Minutový manžel poradí Pepa, jak rychle a úsporně zdít z broušených cihel.

Libovky Pepy Libického můžete sledovat
v neděli 17. 12. 2023 ve 13:55 na Primě


Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Libovky Pepy Libického - 17. 12. 2023:

Libovky Pepy Libického - 17. 12. 2023
Libovky Pepy Libického - 17. 12. 2023
Libovky Pepy Libického - 17. 12. 2023
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !