8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 18. 10. 2020

18. 10. 2020 | Televizní tipy
Nečekaná setkání, usmíření, nalezení dávné lásky, či splnění přání a snů. To vše před zraky diváků, kteří se stávají svědky opravdových emocí. Uvádí E. Janečková. Režie pořadu Pošta pro tebe ze dne 18. 10. 2020 M. Dvořáček (Premiéra)

Hanka je mladá maminka dvouleté dcerky. Je hrdá, že její holčička má úplnou rodinu, že je milovaná a ochraňovaná, protože ona takové štěstí neměla. Přišla do studia, aby poznala svého otce. Byla totiž v podobném věku, jako je teď její dcerka, když otec odešel. A podle toho, co slyšela, byl jeho odchod velmi podivný. Hanka z pořadu Pošta pro tebe 18. 10. 2020 neví, jestli o ni otec stál, jestli mu chyběla. Byly chvíle, kdy zoufale potřebovala zastání a ochranu, kdy čekala, že se otec konečně objeví. Rozhodnutí udělat první krok stálo Hanku mnoho sil a odhodlání. Teď je řada na druhé straně.

Pošta pro tebeJosef a Pavel z pořadu Pošta pro tebe ze dne 18. 10. 2020 jsou penzisti a vášniví fotbaloví fanoušci. Fotbal milují, mimo jiné proto, že mu věnovali většinu svého dětství a dospívání. Byla to krásná doba, kdy jako kluci hráli za Spartu, a na Letné byli častěji než doma. Vymysleli spolu, že by bylo hezké se po letech s bývalými spoluhráči sejít, probrat vzpomínky a staré fotky, a hlavně si říct, co kdo teď dělá, jak žije a co jejich milovaný fotbal.

Fotografii mají – je na ní celý žákovský klub, dali dohromady i jména a pozice, ale kde teď hledat? Vždyť se společně viděli naposledy před pětačtyřiceti lety, než se rozešli do dorostu!

Pořad Pošta pro tebe můžete sledovat 18. 10. 2020 od 16,55 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !