8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šátek jako podtržení vaší osobnosti

25. 06. 2010 | Pro ženy

Každá z nás chce být sexy, originální, zářit, být něčím zvláštní a oslnit mnoho mužů. Bohužel je to někdy moc těžké, obzvlášť v dnešní době. Naštěstí existují šátky = originální, různobarevné, luxusní a hlavně slouží jako super doplněk, a to nejen do ošklivého počasí, kdy vás i zahřejí. A další jejich plus? Nestojí moc peněz, je mnoho vzorů, barev, látek ..zkrátka můžete vypadat každý den jinak a přesto originálně.

 

Jsou letos IN?

Ano, ano a ještě jednou ano! Šátky jsou mezi námi už celou věčnost, ale zejména tenhle rok se staly nepostradatelným doplňkem. Jsou IN hlavně proto, že podtrhují vaší osobnost, ženskou krásu, zvýrazňují klady a zároveň zakrývají nedostatky našich postav.

 

Druhy šátků, barvy, cena.

Druhů šátků je strašné množství a to je další z jednou výhod, protože si každá z nás může vybrat podle našeho gusta. K dostání jsou zejména hedvábné šátky a šály, arabské šátky („palestiny“ – velké kostičkované barevné šátky), velké bavlněné šátky (které jsou velice příjemné, zejména v ošklivém počasí. Pozornost byste měla věnovat především svítivým a jasným barvám, jako je – růžová, oranžová, fialová, blankytně modrá nebo trávově zelená! Ceny šátků se různé. Záleží na tom, co od nich očekáváte, běžně se cena ale pohybuje mezi 100,- Kč až 400,- Kč. Především ve značkových obchodech uvidíte i šátky s cenou za 1000,- Kč. Více oblíbené začínají být i šátky od světové módní značky – Hermes, u které se cena pohybuje kolem 5 000,- Kč (nejlevnější).

 

Tipy jak nosit šátky

Tipů jak nosit šátky je strašné množství. Každé z nás se zamlouvá něco jiného. Ale ať už si uvážete šátek jakkoliv, vždy vám to bude slušet. Několik málo tipů: zavázat kolem krku na stranu, jen tak volně přehozený přes ramena, „uzel“ , volné nošení apod.

 

Šátky jako doplněk k plavkám

Tak zní aktuální módní trend, i když to zní neuvěřitelně. Pokud se chcete držet módních trendů, nebo vyzkoušet něco nového, pořiďte si velký šátek – sarong (používá se podobně jako zavinovací sukně) nebo pareo (šátek určený k ovinutí celého těla). Stačí si nějaký vybrat, pořídit, poté uvázat a dokonalost je zaručena. Vhodně zvolené šátky podtrhnou váš vzhled a pokud si vyberete správné barvy, je vědecky dokázané, že vám i dodají energii! Sláva šátkům!

 

Nikolette

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
šátek nosim každý den. Pokud náhodou zapomenu,tak jen vyjdu ven, je mi zima na krk a musim se vracet.
Obrázek uživatelky
profil
nosim moc rada skoro ke vsemu
Obrázek uživatelky
profil
k plavkám je nosím už několik let a je to lepší něž plážové šaty či zavinovací sukně. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
šátky se mi líbí,asi si zase jeden koupím
Obrázek uživatelky
profil
Šátek je pěkný barevný doplněk k oblečení. Taky ho ráda nosím. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles