8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Módní obuv na Jaro / Léto 2013

9. 04. 2013 | Trendy
Módní trendy si v létě 2013 hrají s kontrasty grafického potisku, romantické touhy po dalekých krajích a neodolatelného lesku. Oblečení bude průhledné, límce zdobené a rukávy s volánky; ženské krky a výstřihy ozdobí jemné šperky. Ústředními módními tématy je průhlednost, pruhy, patchwork, volány a kovový lesk.

Z hlediska barevných trendů by nemohla být móda léta roku 2013 pestřejší: futuristické metalické tóny, černá & bílá à la šedesátá léta a přírodní odstíny zelené a modré dominují módním molům přehlídek na Jaro / Léto po světě. Lesklé kovové tóny navíc působí vedle černé a bílé kontrastně a upoutají tak pozornost. Módní mola také zaplnily široké pruhy, k nimž se jako základní materiál perfektně hodí džínovina.

Halle BerryLehkost, ženskost, jemnost na jedné straně, elegance a letní extravagance na straně druhé – to jsou dvě módní vlny, které se rozlévají celým světem módy, a ovlivňují tak i podoby kolekcí módní obuvi na sezónu Jaro / Léto 2013. V rámci letošních hitů vedou milované sportovní tenisky a elegantní a zároveň pohodlná obuv na nízké podešvi – k populárním balerínkám se přidávají klasické mokasíny.

Vysoko na žebříčku popularity ale stojí také lodičky, obuv s otevřenou špičkou, sandály a modely na klínovém podpatku. Klínové podpatky propůjčují modelům obrovskou variabilitu; nosí se podpatky korkové i lýkové, sportovní „skryté“ klínky zdobí sportovně – elegantní tenisky, na klínku jsou v nabídce i lodičky a polobotky. Nepostradatelné jsou ozdoby – dekorativní nýty, kovové aplikace a štrasové kamínky. Barevný módní mix sestávající z pastelových zmrzlinových a bonbonových tónů doplňují svítivé, syté a neonové barvy, které vnesou do všeho trochu rozruchu.

Dalším z highlightů letošního jara je také nová kolekce obuvi hollywoodské hvězdy Halle Berry! Modely z kolekce „5th Avenue by Halle Berry“ jsou stále populární nejen díky svému perfektnímu zpracování a jemnosti kůže, ze které jsou vyrobeny, ale také svou cenovou dostupností.

Zdroj, foto: Deichmann


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Módní obuv na Jaro / Léto 2013:

Módní obuv na Jaro / Léto 2013
Módní obuv na Jaro / Léto 2013
Módní obuv na Jaro / Léto 2013
Módní obuv na Jaro / Léto 2013
Módní obuv na Jaro / Léto 2013
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Boty moc krásné Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
nemám dobrou zkušenost s touto značkou ,hlavně při reklamaci,ale boty pěkné Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Boty to jsou krásné,ale z daichmanu už nikdy více..boty mi bydrželi ani ne půl roku..kdyby mohla doporučit tak CCC tam jsem nikda problém neměla
Obrázek uživatelky
profil
hned bych brala ty béžový Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Sú velmi pekné SmajlíkAle z Deichmanu velmi malo vydrzia
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles