8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podprsenky ze zimních kolekcí už jsou v obchodech

18. 11. 2012 | Trendy
-Komerční sdělení-

Sníh ještě není žádný, to však neznamená, že se módní návrháři svědomitě nepřipravují na zimu. A co více – v obchodech už zimní kolekce dávno převládají a spodní prádlo není výjimkou.

Nelekejte se. Nečekají nás podprsenky s kožešinou ani vyhřívané kalhotky. Jen jsme se rozhlédli v nabídce českých internetových obchodů a vybrali jsme ty nejhezčí novinky. Co na ně říkáte? Líbí se vám? Ještě není pozdě říct si manželovi či partnerovi a nechat si je nadělit pod stromeček. Konečně tak alespoň jednou dostanete dárek, který se vám bude líbit…
Spodní prádlo a podprsenky

Fialová hraje prim

Fialová barvička převzala vládu v módním světě už několik let nazpět a tuto sezonu se zase vrací v plné své kráse. A není se čemu divit – dokáže totiž vyzdvihnout ženskost a v kombinaci s krajkami vytváří skutečně elegantní a okouzlující kousky. A co více – sluší jak blondýnkám, tak tmavovláskám.
Mezi nejhezčí podprsenky v téhle barvičce pak bezpochyby patří (na obrázku nahoře zleva) podprsenka Sofi push-up krajková, Paris polovyztužená krajková a Sofi nevyztužená.
Spodní prádlo a podprsenky

Tradiční zimní – sněhobílá

Bílá podprsenka je základ šatníku každé ženy. A návrháři proto nezapomněli předvést ani několik zajímavých kousků v této neutrální barvě. Kromě krajek letí tuto zimu také nesmrtelné hladké podprsenky, které si beze strachu můžete obléknout také pod těsné halenky a trička.
A které podprsenky jsme zvolili jako nejhezčí? (Na obrázku opět zleva.) Podprsenku Helenu pus-up krajkovou, Brillant Brasserie a Snowfale push-up s průhledným silikonovým páskem přes záda. Kromě toho k těmto podprsenkám seženete také zajímavé kalhotky.
Spodní prádlo a podprsenky

Pohodlní na prvním místě

Luxusní podprsenky umějí přitáhnout pozornost, ale přiznejme si samy – ne vždy patří tyhle kousky mezi ty nepohodlnější. Návrháři proto připravili speciální sérii podprsenek, u kterých stojí komfort na prvním místě. A navíc ani vzhledově nejsou zcela k zahození.
Jako absolutní top mezi pohodlnými podprsenkami jsme vybrali podprsenku City Elegance – s širokými ramínky a perfektním střihem. A hned v závěsu vyztužené podprsenky Caroline a Lily. A všechny tyto kousky jsou pro pohodlné celodenní nošení podloženy bavlnou, která zaručuje maximální pohodlí.
Spodní prádlo a podprsenky

Podprsenky pro velká prsa

A v neposlední řadě se představují také podprsenky pro velká prsa. Vypadá to, že se prodejci konečně rozhoupali a začínají nabízet také podprsenky v XXL velikostech. A za to jim jsou určitě všechny dámy s bujnějším poprsí vděčné. Najít totiž kousek, který skvěle padne a navíc vypadá k světu, je leckdy zhola nemožné.
Pro milovnice luxusu jsme vybrali model Clarkia, pro všechny pak úžasný kousek od Avalingerie a pro všechny něžné duše model Adelina. A jsou na tom velikosti? Vyberou si snad všechny dámy s velkými prsy – k mání jsou velikosti i 65G, 70J, 80H až 100D. A mnohé další.

A kde tyhle kousky seženete?

Vybírali jsme z nabídky největšího českého internetového obchodu se spodním prádlem Astratex.cz. Kromě představených kousků nabízí obchod ještě spoustu dalších neodolatelných kousků včetně zajímavé nabídky erotického prádla, nočních košilek a županů.


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Všetky sú krásne Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jsou krásné.Nedávno jsem si koupila podprsenku,děsně drahou.Ale mám z ní radost.dobře sedí.Nemůžu si kupovat,dokud nevyzkouším.
Obrázek uživatelky
profil
Hned bych si vybrala a ne jen jednuSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
taky se mi líbí všechnySmajlík.fialovou ještě doma nemám,a vypadá přímo úžasněSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
všechny jsou pěknéSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles