8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Veletrhy STYL a KABO lákají na mladou módu, nadčasové modely i historii kabelek

14. 08. 2013 | Trendy
Brno se v polovině srpna stane na tři dny hlavním městem módy. Od 18. do 20. 8. 2013 se tam totiž už po dvaačtyřicáté konají Mezinárodní veletrhy módy, obuvi a koženého zboží STYL a KABO. Ve dvou pavilonech se návštěvníkům z řad obchodníků představí téměř šest stovek módních značek a připraven jen i bohatý doprovodný program.

Mezi firmami, které na prestižní veletrh přivezou ukázky své tvorby, je i řada zcela nových. Módu z exotických zemí představí například několik brazilských firem pod hlavičkou Velvyslanectví Brazílie a také výrobci oděvů z Indonésie.

„Z tuzemských společností budou mít premiéru například velkoobchody specializující se na elegantní prádlo a plavky známých zahraničních značek,“ láká na novinky Gabriela Vargová, ředitelka projektů STYL a KABO.

STYL a KABOSrpnové přehlídky na STYL A KABO jsou rozšířeny o nové tematické bloky - na konfekci se zaměří tradičně přehlídka STYL Show, plavkovou módu pro příští sezonu odhalí samostatná BEACHWEAR Show a nová LINGERIE Show „Night & Day“ je vyhrazena pro spodní prádlo, punčochové zboží, denní a noční prádlo. V neděli 18. srpna představí svou tvorbu HAUTE COUTURE renomovaní světoví návrháři Oscar de la Renta a Emilio Pucci.

Srpnové veletrhy STYL a KABO nabídnou také řadu unikátních doprovodných akcí. Mezi ně patří unikátní výprava do historie oblíbených dámských doplňků s názvem Symfonie kabelek nebo speciální módní přehlídka s názvem IKONY ČASU.

Novinkou na STYL a KABO 2013 pak bude zóna s „mladou módou“ nazvaná Fresh Fashion. Návštěvníkům nabídne zcela nové vystavovatele, kteří kladou důraz na originální design, kvalitní provedení a své výrobky vyrábějí převážně v České republice. Obchodníci zde najdou neokoukané, svěží a dobře prodejné zboží, které osvěží jejich sortiment. Mezi vystavovateli se budou prezentovat především nezávislé české značky, které se doposud prezentovaly na trzích nezávislé módy.

STYL a KABO

18. - 20. srpna 2013


Zdroj, foto: STYL a KABO


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Veletrhy STYL a KABO lákají na mladou módu, nadčasové modely i historii kabelek:

Veletrhy STYL a KABO lákají na mladou módu, nadčasové modely i historii kabelek
Veletrhy STYL a KABO lákají na mladou módu, nadčasové modely i historii kabelek
Veletrhy STYL a KABO lákají na mladou módu, nadčasové modely i historii kabelek
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Zaujimave ...
Obrázek uživatelky
profil
jde se Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
kdyby to nebyla taková daleká cesta.taky bych se šla určitě podívat
Obrázek uživatelky
profil
Jezdíme tam od začátku co Veletrhy začali.SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles