MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.05. 2024
Dnes má svátek Servác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nadstandardní účinnost při vysávání a záruka 70 let, to jsou novinky od Ety.

27. 05. 2013 | Technika
-Komerční sdělení-

ETA slaví 70 let






ETA, nejznámější česká značka malých domácích spotřebičů, slaví v roce 2013 70. výročí založení společnosti. Při této příležitosti přichází na trh se skutečnou lahůdkou. Představuje prémiovou novinku GENEROSO z kategorie sáčkových podlahových vysavačů, a to s neuvěřitelnou prodlouženou zárukou na 70 let.

Do trhu budou uvedeny dva typy vysavačů nové generace GENEROSO, z kterých je právě ten se 70–letou zárukou na motor vyrobený v limitované edici a v počtu jen 1943 kusů!
vysavač ETA Generoso

ETA, tady je doma

Je jenom málo tak českých značek jako je ETA. Všechno to začalo v roce 1943, kdy pražský podnikatel Jan Prošvic začal vyrábět elektrospotřebiče pro domácnost. Spojil se s výrobcem kovového zboží Eckertem a zapsali svou novou firmu pod názvem ESA. V roce 1952 se z velkého znárodněného koncernu osamostatnil podnik Elektro-Praga Hlinsko a zaměřil se na vysavače. ETA se vydala na cestu, na které se stala národním symbolem kvalitních domácích spotřebičů. V designovém odkazu Stanislava Lachmana pokračuje Zdeněk Veverka. ETA v současné době nabízí kvalitní spotřebiče, testované vlastní zkušebnou a má pro zákazníky vždy nějakou tu vychytávku navíc.


ETA, novinka vysavač Generoso


ETA GEnerosoVysavač ETA GENEROSO

Kvalita, síla a design, to jsou tři vlastnosti, které má nový sáčkový vysavač Generoso značky ETA. Úsporný ECO motor, vysoký sací výkon 400 W. Toto vše znamená dokonalé vysávání při nízké spotřebě elektrické energie s nadstandardní sací účinnosti. Tichý chod je samozřejmostí.   Trendový design je také jednou z předností nového vysavače ETA GENEROSO. Na LED panelu, který se ovládá dotykem, si lehce navolíte sací výkon.

Oceníte lehkou manipulaci

Manipulaci s vysavačem ETA Generoso ulehčí 8 m dlouhý přívodní kabel a 11 m akční rádius tak, že vás nebude obtěžovat přemisťování vysavače v průběhu vysávání. Velkou výhodou je také ergonomické měkčené a odpojitelné držadlo hadice, které opět manipulaci zjednoduší a nedojde k jejímu poničení. Samozřejmostí jsou měkčená kolečka.

Bohaté a kvalitní příslušenství vysavače


ETA GenerosoETA, Diestro hubice s otočným kloubem o 180°, která se dostane opravdu všude.
Stejně tak jako u jiných vysavačů značky ETA, ani Generosu nechybí variabilní a kvalitní příslušenství. Vysavač je vybaven hubicí Diestro, která se v případě potřeby otočí až o 180°. Umožní tak vysávání i těch částí vaší domácnosti, kam se běžným způsobem při úklidu nedostanete (např. prostor pod skříněmi.) Součástí je i hubice na tvrdé podlahy z koňských žíní, která povrch podlah nepoškrábe a velmi lehce se s ní manipuluje. K dokonalému úklidu pomůže také hubice Nero. Samozřejmostí je štěrbinová a polštářová hubice doplněná kartáčkem. Další z výhod Generosa jsou tři parkovací polohy: vertikální, horizontální a poloha pro podlahovou hubici.
Dostupnost produktu skladem 1. 6. 2013


Více na www.eta.cz, https://historie.eta.cz/
a www.facebook.com/etacz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
6+kat
Obrázek uživatelky
profil
5.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
3Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
5 Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Máňo nevzdávej to Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles