Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nadstandardní účinnost při vysávání a záruka 70 let, to jsou novinky od Ety.

27. 05. 2013 | Technika
-Komerční sdělení-

ETA slaví 70 let






ETA, nejznámější česká značka malých domácích spotřebičů, slaví v roce 2013 70. výročí založení společnosti. Při této příležitosti přichází na trh se skutečnou lahůdkou. Představuje prémiovou novinku GENEROSO z kategorie sáčkových podlahových vysavačů, a to s neuvěřitelnou prodlouženou zárukou na 70 let.

Do trhu budou uvedeny dva typy vysavačů nové generace GENEROSO, z kterých je právě ten se 70–letou zárukou na motor vyrobený v limitované edici a v počtu jen 1943 kusů!
vysavač ETA Generoso

ETA, tady je doma

Je jenom málo tak českých značek jako je ETA. Všechno to začalo v roce 1943, kdy pražský podnikatel Jan Prošvic začal vyrábět elektrospotřebiče pro domácnost. Spojil se s výrobcem kovového zboží Eckertem a zapsali svou novou firmu pod názvem ESA. V roce 1952 se z velkého znárodněného koncernu osamostatnil podnik Elektro-Praga Hlinsko a zaměřil se na vysavače. ETA se vydala na cestu, na které se stala národním symbolem kvalitních domácích spotřebičů. V designovém odkazu Stanislava Lachmana pokračuje Zdeněk Veverka. ETA v současné době nabízí kvalitní spotřebiče, testované vlastní zkušebnou a má pro zákazníky vždy nějakou tu vychytávku navíc.


ETA, novinka vysavač Generoso


ETA GEnerosoVysavač ETA GENEROSO

Kvalita, síla a design, to jsou tři vlastnosti, které má nový sáčkový vysavač Generoso značky ETA. Úsporný ECO motor, vysoký sací výkon 400 W. Toto vše znamená dokonalé vysávání při nízké spotřebě elektrické energie s nadstandardní sací účinnosti. Tichý chod je samozřejmostí.   Trendový design je také jednou z předností nového vysavače ETA GENEROSO. Na LED panelu, který se ovládá dotykem, si lehce navolíte sací výkon.

Oceníte lehkou manipulaci

Manipulaci s vysavačem ETA Generoso ulehčí 8 m dlouhý přívodní kabel a 11 m akční rádius tak, že vás nebude obtěžovat přemisťování vysavače v průběhu vysávání. Velkou výhodou je také ergonomické měkčené a odpojitelné držadlo hadice, které opět manipulaci zjednoduší a nedojde k jejímu poničení. Samozřejmostí jsou měkčená kolečka.

Bohaté a kvalitní příslušenství vysavače


ETA GenerosoETA, Diestro hubice s otočným kloubem o 180°, která se dostane opravdu všude.
Stejně tak jako u jiných vysavačů značky ETA, ani Generosu nechybí variabilní a kvalitní příslušenství. Vysavač je vybaven hubicí Diestro, která se v případě potřeby otočí až o 180°. Umožní tak vysávání i těch částí vaší domácnosti, kam se běžným způsobem při úklidu nedostanete (např. prostor pod skříněmi.) Součástí je i hubice na tvrdé podlahy z koňských žíní, která povrch podlah nepoškrábe a velmi lehce se s ní manipuluje. K dokonalému úklidu pomůže také hubice Nero. Samozřejmostí je štěrbinová a polštářová hubice doplněná kartáčkem. Další z výhod Generosa jsou tři parkovací polohy: vertikální, horizontální a poloha pro podlahovou hubici.
Dostupnost produktu skladem 1. 6. 2013


Více na www.eta.cz, https://historie.eta.cz/
a www.facebook.com/etacz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
do hlavy.....jak muzesSmajlík vykouzlit 10 x 10..........
Obrázek uživatelky
profil
a ještě kat jako bonus Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
To se může stát jen mě- splést se o půl hodinySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
21. 06. 2013 19:02 Sebrán "Hrabě Šprýmař - Zámek Karlova Koruna" za 10 bodů
21. 06. 2013 18:58 Sebrán "Hrabě Šprýmař - Zámek Karlova Koruna" za 10 bodů
21. 06. 2013 18:52 Sebrán "Hrabě Šprýmař - Zámek Karlova Koruna" za 10 bodů
21. 06. 2013 18:46 Sebrán "Hrabě Šprýmař - Zámek Karlova Koruna" za 10 bodů
21. 06. 2013 18:42 Sebrán "Klíč" za 2 bodů
21. 06. 2013 18:34 Sebrán "Hrabě Šprýmař - Zámek Karlova Koruna" za 10 bodů
21. 06. 2013 18:30 Sebrán "Xaver Zahozenec - Slezskoostravský hrad" za 10 bodů
Obrázek uživatelky
profil
ještě kulaťoučký desátýSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles