8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Najděte svůj styl

29. 03. 2010 | Pro ženy

Následující rozdělení stylů je pouze orientační. V reálném životě se uplatňují kombinace prvků některých z nich. Projděte si společně se mnou všechny styly a zamyslete se, který je vám nejbližší a který používáte.

 

Přirozený styl

 

Žena s přirozeným stylem má ráda jednoduchost, pohodlnost a přirozenost. Líčení používá jen minimálně, jen při výjimečných událostech. Vlasy mívá střižené nakrátko kvůli jednoduché úpravě nebo naopak dlouhé bez stylingu. Šperky používá ze dřeva, kůže a stříbra, hlavně co nejméně nápadné. Materiály volí převážně přírodní – bavlna, len, vlna, kašmír a denim. Barvy jsou pastelové, světlé, béžové a hnědé. Oděvy bývají pohodlné a uvolněné, obuv kožená a pohodlná, na nízkém podpatku.

Variantou přirozeného stylu je sportovní styl.

 

Klasický styl

 

Pro ženu, která si oblíbila tento styl je typická elegance. Nenosí nic nápadného, velkého a lesklého. Tato žena každý den opustí svůj byt pečlivě nalíčená, s upraveným účesem a nalakovanými nehty. Na prvním místě je u ní kvalita a elegance. Na nohou mívá klasické lodičky, které má dokonale sladěné s doplňky.

 

Romantický styl

 

Jemnost a ženskost, to jsou znaky romanticky založené dívky. Líčení je zpravidla jemné a ženské. Doplňky jsou se zdobnými ornamenty a oblečení přiléhavá, lehce průsvitné, krajkované, s květinovými motivy.

 

Dramatický styl

 

Cílem tohoto stylu je upozornit na sebe. Nosí jej ženy, které sledují módní trendy a jsou oblečeny podle poslední módy. Bývají nápadně oblečené, protože se snaží zaujmout. Používají výrazné kontrasty, barvy a doplňky, které jsou nápadné, ale jednoduché.

 

Kreativní styl

 

Tato dívka chce upoutat pozornost na svou jedinečnost. Nechce zapadat do žádné skupiny a ráda vyčnívá z davu. Specifické jsou neobvyklé doplňky upoutávající pozornost a nevšední barevné kombinace oblečení. Ráda míchá různé vzory a doplňky.

 

Móda se dá koupit, ale styl musí člověk mít. Je velmi důležité znát svůj styl, protože pak můžete snadno kombinovat jednotlivé oděvy a doplňky ze šatníku. Uvědomte si co je vám vlastní a příjemné. Bude se vám snáze i nakupovat a tato činnost vám přinese radost a uvolnění.

 

Zdokonalit svůj styl neznamená nic jiného, než zdokonalit své myšlení.

(Friedrich Nietzsche)

 

Jana Arnoštová

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
O jeden ze čtyř originálních zlatočerných modelů šatů se soutěží na www.kavaveznamenitouhy.cz. Stačí hlasovat pro ten, který se vám nejvíce líbí.
Obrázek uživatelky
profil
O jeden ze čtyř originálních zlatočerných modelů šatů se soutěží na www.kavaveznamenitouhy.cz. Stačí hlasovat pro ten, který se vám nejvíce líbí.
Obrázek uživatelky
profil
tak nejsem ani jedno, prostě se oblékám tak, aby mi to slušelo a bylo to poplatné situaci...takže šaty na procházku po městě, sportovně do přírody a pokud jdu někam na oslavu, tak kreativně... neumím si představit se držet jen jednoho...
Obrázek uživatelky
profil
JSEM KLASIKSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
že k tomu nejsou i fotky.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles