Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nespresso zahajuje léto plné brazilské energie a pohody s Alessandrou Ambrosio

23. 05. 2022 | Novinky
-Komerční sdělení-

NespressoPředstavujeme letní kolekci Nespresso pro rok 2022 inspirovanou tropickou Brazílií, jejíž múzou se stala Alessandra Ambrosio. V hlavní roli kolekce inspirované lahodnými tropickými chutěmi a brazilským národním nápojem Caipirinha vystupují limetka a máta.

Výsledkem jsou osvěžující nové ochucené kávy Barista Creations Liminha over Ice pro řadu Original a Exotic Liminha over Ice pro systém Vertuo. Citrónová žlutá připomínající sluneční světlo a vzorek tropických listů na letních designech Nespresso jsou poctou brazilské krajině a chtějí mezi všemi milovníky kávy na celém světě šířit pozitivního ducha a dobrou náladu.

Nespresso zahajuje léto plné brazilské energie a pohody s Alessandrou AmbrosioKromě pozitivního ducha a dobré nálady kampaň také zapojuje téma wellness a pečování o sebe sama. Léto je ideální čas vytvořit si novou rutinu. Ať už je to pravidelné ranní cappuccino k vaší józe či ledová káva při psaní do deníku, káva může být tím, co tyto rituály pomůže udržet naživu.

Ke svému zapojení do letní kampaně Nespresso uvedla Alessandra Ambrosio: „Léto je moje nejoblíbenější část roku a jako Brazilka jsem velmi hrdá, že mohu být tváří kampaně, která se inspirovala mou zemí. Velmi se mi líbí koncept kávy jako něčeho, co v každém našem dni vyznačuje chvilky pro sebereflexi. Jsem nadšená, že mohu být součástí takto povznášející kampaně a spolupracovat se značkou Nespresso na tom, abychom mohli vdechnout život všem těmto lahodným receptům, letnímu příslušenství a kvalitní kávě – a Liminha over Ice skutečně zachycuje celé brazilské léto v jednom šálku!“

Osvěžující letní nápoje oslavující živé chutě Brazílie


Letošní osvěžující nové kávy v řadě Nespresso Barista Creations for Ice jsou tropické limetkové a mátové potěšení, které dokonale zaženou pocit horka. Směsi Liminha over Ice a Exotic Liminha over Ice se inspirovaly šťavnatými chutěmi Brazílie a doprovází je zbrusu nové inovativní recepty pro požitkářskou ledovou kávu, kterou si můžete vychutnat v nejparnějším létu. Nové kávy doplní sezónní řadu černé kávy Barista Creations for Ice a oblíbených směsí Barista Creations for Ice Coconut Flavour a Tropical Coconut Flavour, které se letos opět vrací do nabídky.

Letní kávové receptury Nespresso pro zahnání žízně najdete na stránkách Nespresso.

Nespresso zahajuje léto plné brazilské energie a pohody s Alessandrou Ambrosio




















„Nádech, výdech, radost“ s vybraným příslušenstvím inspirovaným létem


káva Nespresso
Využijte naplno energii značky Nespresso. Během letní sezóny bude značka prezentovat pozitivní mantry, dvě z nichž, „Brew, Breathe, Bloom“ („uvařit, dýchat, rozkvést“) a „Inhale, Exhale, Enjoy“ („nádech, výdech, radost“) se objeví v komunikaci a na limitované edici hrnků na kávu.

Kromě těchto pozitivních manter a exotických ochucených ledových káv zahrnuje letní kolekce Nespresso také limitovanou edici příslušenství a kávovary Vertuo, i osvěžující recepty na ledovou kávu. To vše přivede k životu snímek k letní kampani, který ztělesňuje povznášející rituály v podání Alessandry Ambrosio.

Nechte se okouzlit hrnkem v limitované edici s elegantním letním designem a podpisem Alessandry Ambrosio. Na hrnku je napsána jedna z letních manter značky Nespresso, abyste si svou horkou i ledovou kávu mohli užít stylově. A také si ji můžete připravit stylově díky limitované edici kávovaru Vertuo Next v pepermintově zelené  a námořnické modré barvě pro osvěžující letní vzhled, který prozáří každou domácnost.

Nespresso - hrnek Nomad ve zbrusu novém odstínu oceánově modréPro dokonalý zážitek jako od baristy značka Nespresso také nabízí nový Barista Shaker z mikrokartáčované nerezové oceli, který je dokonalou volbou pro přípravu kávových receptur pro řadu Nespresso Original i Vertuo. Díky velkým otvorům zajišťuje bohatou cremu a impozantní výsledky.

Pro letní zábavu na cestách nabízíme klasický cestovní hrnek Nomad ve zbrusu novém odstínu oceánově modré.

Uvařit, nadechnout, rozkvést – s povznášejícími playlisty pro vaše rituály

Zvuk umí vyvolávat silné emoce a dokáže zklidnit naše tělo i duši. Na Spotify jsme ve spolupráci s Alessandrou Ambrosio připravili čtyři povznášející playlisty pro vaše rituály, které jsou zde k dispozici pro každého. Milovníci kávy, kteří si chtějí playlist poslechnout při přípravě svých oblíbených receptů Nespresso, mohou navštívit.






Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !