Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře - 22. díl - 11.5. 2016

11. 05. 2016 | Televizní tipy
22. díl nového televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Velká dortová pomsta“ a sledovat jej můžete 11.5. 2016.  Mike unese Kláru z cukrárny, chce ji mít jen pro sebe. Když jí doprovází domů, vidí Liua, jak drhne nápis z omítky. Liu se mu přizná, že dostává výhružné dopisy. Ten poslední slibuje, že se dnes bude divit. Liu situaci zlehčuje, ale Mike mu nabízí pomoc. Má sice rande s Klárou, ale raději budou s ním. Obavy byly zbytečné.

Druhý den, když Mike a Klára nesou Liuovi dort, vidí mladíka, jak propichuje kola u jeho mopedu. Chytí ho a zjistí, že je to spolužák Hany, který se chtěl pomstít Liuovi za to, že kamarádovi přebral zákazníka. Za trest ho Liu nechal kompletně uklidit sklad.

Ohnivý kuře - 22. díl - 11.5. 2016Manka s Bédou si ve 22. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 11.5. 2016 na úřadě zařídili termín svatby. Když na to ale doma přijde řeč, Jarda dává najevo, že na svatbu není potřeba spěchat. Béda však okázela před celou hospodou požádá Jardu o ruku Manky. Vyjde tím najevo, že termín svatby je jasně daný a je už za týden. Jarda očividně nadšený není, ale požehnání dá.

Když Olík ve 22. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 11.5. 2016  připravuje svatební oznámení, nesedí mu datum narození Bédy, které si našel na internetu a svěří se Mašlíkové. Té to nedá a volá do oficiálního fanklubu skladatele Vyhnálka. Tam se dozví, že syn skladatele je již dávno ženatý.

Renáta chce ve 22. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 11.5. 2016 po Robertovi číslo na Pohlreicha, protože chce v hotelu natáčet „Ano, šéfe!“. Robert to rezolutně odmítá a dojde k vélkému střetu s Renátou, který vyvrcholí Robertovou výpovědí. Robert si pak domluví rozhovor do Lázeňských listů a poměry v hotelu pomluví. Rohovor vyslechne Soňa a okamžitě informuje Renátu.

Ta zuří, ale situaci před reportérkou zachrání. Junior Roberta přemlouvá, aby zůstal, že mu nabídne jakýkoliv plat. Robert ale přijde s nápadem, že hotelu naopak peníze půjčí a nechává si od Juniora podepsat směnku.

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2016. Režie: L. Kodad. Hrají: J. Prachař, J. Dolanský, K. Leicthová, L. Polišenská, P. Štěpánek, S. Babčáková, J. Polášek, D. Gránský, B. Seidlová, P. Batěk, L. Krobotová, M. Suchánek, L. Rybová a další.

Sledujte 22. díl seriálu Ohnivý kuře
vysílaný ve středu 11.5. 2016 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ohnivý kuře - 22. díl - 11.5. 2016:

Ohnivý kuře - 22. díl - 11.5. 2016
Ohnivý kuře - 22. díl - 11.5. 2016
Ohnivý kuře - 22. díl - 11.5. 2016
Ohnivý kuře - 22. díl - 11.5. 2016
Ohnivý kuře - 22. díl - 11.5. 2016
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !