8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře - 18. díl - 27.4. 2016

27. 04. 2016 | Televizní tipy
18. díl nového televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Matka“ a sledovat jej můžete 27.4. 2016. Mike dostane od své matky nabídku, že prodá šperky a dá mu peníze pro start podnikání. Mike nabídku odmítá. Burák jeho chování nechápe. Matka pak organizuje večeři s Mikem a Klárou. Klára svou roli snoubenky před matkou sice hraje dál, ale Mikeovi řekne, že jí ta celá lež nepřijde jako dobrý nápad a že se večeře nezúčastní.

Mike to v 18. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 27.4. 2016 chápe a Kláru na večeři omluví. Matka před odjezdem navštíví Kláru, aby u ní nechala obálku pro Mika a mile jí překvapí, že Klára Didi. Když Klára předává obálku Mikeovi, znovu mu připomene, že se jí nelíbí, že matce lže a teď je do toho zatažená i Didi. Žádá Mikea, aby matce řekl celou pravdu. V obálce je velká suma peněz. Mike pochopí, že matka šperky prodala. Chce je vykoupit zpět. Burák ho chvíli přemlouvá, aby si peníze nechali, ale pak obchodníka najde.

Ohnivý kuře - 18. díl - 27.4. 2016Mike zve matku ke Kláře, aby jí řekl pravdu a vrátil peníze. Ale díky Kláře se matka celou pravdu nedozví. Bédu vyděsí, že Manka chce miminko a ještě ho nahání po telefonu Zdenička. Aby Zdeničku uklidnil, slíbí jí že za ní přijede. Mance zalže, že musí na kompletní prohlídku u lékaře. Jenže Zdenička se po jeho odjezdu objeví U Slepiček. Rozhovor s Mankou zdánlivě nedává smyl. Překvapený je pak i Béda, který Zdeničku potká cestou domů. Nechápe její jednání a bojí se, že vše prasklo. Ale Manka se mu vrhne kolem krku a on tak pochopí, že měl kliku.

Soňa jako „renátin člověk“ funguje. Díky jejímu bonzáctví si Junior v 18. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 27.4. 2016 stihne připravit výmluvu, proč vyhodil dodavatele zeleniny, velkého přítele Trébla. Renáta che demonstrovat, že jdou správnou cestou a Robert vymyslí brunch. Junior má za úkol, pozvat Trébla. Jenže brunch se vymkne kontrole a Renáta zuří, že je to bude stát balík.   

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2016. Režie: L. Kodad. Hrají: J. Prachař, J. Dolanský, K. Leicthová, L. Polišenská, P. Štěpánek, S. Babčáková, J. Polášek, D. Gránský, B. Seidlová, P. Batěk, L. Krobotová, M. Suchánek, L. Rybová a další.

Sledujte 18. díl seriálu Ohnivý kuře
vysílaný ve středu 27.4. 2016 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ohnivý kuře - 18. díl - 27.4. 2016:

Ohnivý kuře - 18. díl - 27.4. 2016
Ohnivý kuře - 18. díl - 27.4. 2016
Ohnivý kuře - 18. díl - 27.4. 2016
Ohnivý kuře - 18. díl - 27.4. 2016
Ohnivý kuře - 18. díl - 27.4. 2016
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles