Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pořad Můžeme dál? na České televizi

5. 09. 2012 | Televizní tipy
Nový soutěžní pořad s názvem Můžeme dál? začal 3.9. 2012 a sledovat jej můžete od pondělí do pátku v 18:30 na ČT1. Česká televize vyráží na oddysseu po světech, ve kterých žijeme, po znalostech, které máme. Budeme se seznamovat i soutěžit, poznávat i bavit. Nový soutěžní pořad České televize Můžeme dál?, který není jen o vědomostech, ale také o vás a místě, kde je vám dobře. Soutěží Můžeme dál? budou provázet Miluše Bittnerová a Tomáš Měcháček.

Zajímají nás lidé. Jak žijí, co je těší, čím se baví. Na cestách s naším soutěžním pořadem jsme se seznámili kupříkladu s partou důchodců, kteří spokojeně tráví celé léto rybařením, přestěhováni do maringotky. S jinou rodinou jsme soutěžili během okružní jízdy jejich lodí.

Můžeme dál?

Zavítali jsme do 9členné rodiny, která vlastní hotel a každý z nich hraje na nějaký hudební nástroj. Jindy jsme byli na farmě, které vládnou jen ženy… Prostě si každý z nás dělá svět kolem sebe pestrý. A my bychom chtěli tyto světy zprostředkovávat,“ říká kreativní producent ČT Michal Reitler.

Novým pořadem České televize Můžeme dál?
budou provázet i nové tváře


Tomáš Měcháček - moderátor pořadu Můžeme dál?


Při moderování pořadu Můžeme dál? rád posouvá hranice jízdy na svém dvoukolovém vozítku do krajností – jezdí bez držení, skáče z vysokých obrubníků nebo předvádí holubičku. Při natáčení rád všechno kolem sebe
glosuje a jeho obličej je vybaven bezpočtem výrazů. Všem soutěžícím bez výjimky velmi fandí a někdy se snaží i napovídat, i když si za to poté vyslechne kritiku od režiséra.

Narodil se dvaadvacátého prosince 1979 v Ústí nad Labem, kde vystudoval gymnázium a s kamarády hrával amatérské divadlo. Po maturitě úspěšně absolvoval přijímačky na DAMU. Během studií alternativního a loutkového herectví účinkoval v divadelních hrách Petra Lébla Kočičí hra, Miroslava Krobota Večer tříkrálový a Sergeje Fedotova Revizor. Ve svých dvaceti letech založil tzv. hnutí mysli pro divadelní výzkum – MATAPA, v rámci něhož odehrál několik pouličních představení a řadu jejich her sám režíroval.

Od roku 2001 je členem mezinárodní skupiny N.I.E., se kterou sklízí uznání po celém světě. Od roku 2008 hraje se svými přáteli v komediální show History of Czechs in 68 Minutes, se kterou jezdí po zemích českých i sousedních a kočuje také s legendárním představením pro děti Sešli se tři a stalo se. Jeho
nejvýznamnější filmovou rolí je postava promítače Petra z filmu Protektor od režiséra Marka Najbrta. Kromě samotného hraní se občas věnuje divadelní režii a formou workshopů herectví také vyučuje.

můžeme dál česká televizeMiluše Bittnerová - moderátorka pořadu Můžeme dál?

Dvoukolovému vozítku, které používá při moderování pořadu Můžeme dál? říká Bohouš a všem soutěžícím hrozně fandí, těší ji jejich úspěchy a je jí velmi líto, pokud vypadnou. Narodila se v roce 1977. Vystudovala
DAMU a začala účinkovat v Divadle Komedie, kde pod vedením režiséra M. Dočekala hrála v Čechovových Třech sestrách. V Národním divadle, si zahrála ve hře Bloudění v režii J. A. Pitínského. Další role si zahrála a hraje v divadlech a divadelních společnostech AHA! Gong, Albrecht, Artur, Skelet, v Metropolitním divadle a v divadelní společnosti Julie Jurištové.

Kromě svět znamenajících prken ji diváci mohou znát i z televizních obrazovek. S Českou televizí spolupracuje již od roku 1996 a účinkovala např. v Bakalářích, ve 3+1 s Miroslavem Donutilem či seriálu Vyprávěj. Její doposud nejznámější rolí je postava vrchní sestry Elišky ze seriálu Ordinace v Růžové zahradě. Kromě herecké profese se dále věnuje moderování společenských akcí, dabingu a charitativní práci – v roce 2010 se stala spoluzakladatelkou Nadačního fondu Pepina, který pomáhá lidem v těžkých sociálních či rodinných situacích, starším a nemocným, dětem v ústavní výchově nebo těm, co pocházejí z problémových rodin.

Nový soutěžní pořad Můžeme dál? můžete sledovat od pondělí do pátku vždy v 18:30 na ČT1


Zdroj, foto: Česká televize

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pořad Můžeme dál? na České televizi:

Pořad Můžeme dál? na České televizi
Pořad Můžeme dál? na České televizi
Pořad Můžeme dál? na České televizi
Pořad Můžeme dál? na České televizi
Pořad Můžeme dál? na České televizi
Pořad Můžeme dál? na České televizi
Pořad Můžeme dál? na České televizi
Pořad Můžeme dál? na České televizi
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !