tehotenstvi-a-porod Poradna | Těhotenství a porod | - Chytrá žena
Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těhotenství a porod

Těhotenství a porod
Odpovědět na dotazZpět na téma Těhotenství a porod


Vložil:
Hana
Datum vložení:
19:20 04.07. 2008
Poslední odpověď:
07.08.2008 15:27 hod.
Dotaz :
Dobrý den, jsem v 7.týdnu tehotenstvi a trapi mne nevolnost, ne ranni, ne vecerni, ale 24 hodinova. Sice nezvracim (zvracet mi delalo problem vzdy i kdyz mi bylo opravdu zle), ale nemuzu citit ani obycejnou vodu, zaludek se mi obraci jen kdyz pomyslim, ze mam projit kolem lednice. Jedine z ceho se mi zle nedela jsou polevky. ZAjimalo by mne jestli je tohle normalni, jestli nebude miminku neco chybet kdyz uz 4 tydny poradne nejim a ani nechudim vlastne na vzduch, protoze venku me z tech pachu je zle uplne. Dekuji moc za radu

Odpověď odborníka

Vložil:
Chytrá Žena
Datum vložení:
19:29 04.07. 2008
Dobrý den,
možná tomu nebudete chtít moc věřit, ale to co popisujete, je běžné. Obvyklejší jsou ranní nevolnosti, ale celodenní, kdy nemůžete cítit vůni při vaření a chce se Vám ze všeho zvracet, jsou také velmi obvyklé. Věřte, že po pár týdnech Vám bude lépe. Pokud by nevolnosti trvaly delší dobu, informujte Vaši ošetřující lékařku. A vidíte, alespoň polévky můžete jíst. Jsou nastávající maminky, které nemohou cítit opravdu vůbec nic.
Až se Vám udělá jen trochu lépe, zpestřete svůj jídelníček o ovoce a zeleninu, procházky také vřele doporučuji, nemusíte chodit kilometry denně, ale malá procházka pomůže Vám i Vašemu miminku. Držím palce.
Vaše Chytrá Žena

Odpovědi čtenářů

Vložil:
omega4
Datum vložení:
15:27 07.08. 2008
Neboj, všechno bude OK. Až do 16tt jsem měla celodenní nevolnosti. Taky se mi ze všeho zvedal žaludek - včetně obyčejné vody. Pak se to postupně zlepšovalo a poslední 3 měsíce mi bylo naprosto skvěle (obzvlášť ten poslední měsíc - to jsem se cítila skvěle, byla jsem plná energie a až do dne porodu jsem denně chodila na mnohakilometrové procházky). A dneska mi v postýlce spinká zdravý klouček.

Vložil:
paji19
Datum vložení:
11:10 15.07. 2008
Dobrý den, své těhotenství jsem prozvracela až do 6. měsíce, lékař tvrdil, že do 3. měsíce se to upraví, ale trvalo to opravdu dlouhých 6 měsíců. Bohužel, každý to má nastaveno jinak a moc to člověk neovlivní.Má to jednu malou výhodu- moc jsem nepřibrala, z porodnice jsem šla domů s váhou nižší než byla před otěhotněním. Přeju hodně štěstí a zdraví.

Vložil:
kap
Datum vložení:
05:52 05.07. 2008
ahoj, já jsem v 11 týdnu a cítím se úplně stejně. Všude píší, že do 12ti týdnu se mamince udělá líp, tak snad už ten čas nastane. Jsem těhotná podruhé. U prvního mi nebylo vůbec ale opravdu vůbec nic. Je to zvláštní :-) přeji hodně síly.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !