8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Získejte doplňky stravy Naturevia pro zdravá játra

22.04. - 28.04. 2024 | Aktuální soutěže
V dubnu je Světový den zdraví jater a při této příležitosti můžete vyhrát balíček kvalitních přípravků Naturevia, který vám pomůže s jejich očistou, udržením váhy a navíc podpoří vaši imunitu. A to jsou dobré důvody, proč byste se měli do soutěže zapojit!

Ostropestřec pro zdravá játra a kontrolu hmotnosti


Světový den jater připadá každoročně na 19. dubna. Odborníci během něj nabádají lidi, aby se o svůj druhý největší vnitřní orgán patřičně starali. Vždyť právě játra vykonávají skoro 500 životně důležitých funkcí. 

Naturevia Ostropestřec LipoAktivJenže potřebnou péči jim věnuje málokdo, a tak se nezdravý životní styl na nich pořádně podepisuje. Játra pak jsou zanesená a přetížená.

K tomu, abyste je opět dostali do té správné kondice, vám pomůže doplněk stravy Naturevia Ostropestřec LipoAktiv, který obsahuje silymarin, artyčok, cholin a vitaminy B6 a B12. Všechny tyto látky společnými silami pomáhají udržet naše játra fit. Silymarin je extrakt ze semen ostropestřce mariánského a pomáhá udržet jejich správnou funkci tím, že podporuje jejich činnost a také posiluje odolnost. Zároveň jde o silný antioxidant. Látky z artyčoku podporují metabolismus tuků, pomáhají regulovat cholesterol a díky nim tak budeme mít svou váhu snáze pod kontrolou. Cholin je pak důležitý pro normální činnost jater a přispívá k tomu, aby játra neztučněla. Takže spolknout jednu veganskou kapsli denně za to stojí.


Probiotika pro zažívání


Pořádný „úklid“ si kromě jater zaslouží i vaše střeva. K tomu, aby fungovala tak, jak mají a obnovila se v nich správná rovnováha, vám pomohou probiotika Naturevia Laktobacily 5 Imunita. Tento doplněk stravy obsahuje unikátní komplex pěti vybraných kmenů laktobacilů a bifidobakterií lidského původu. V jedné kapsli je na 15 miliard těchto mikroorganizmů a přípravek navíc obsahuje i vitamin C, který podpoří vaši imunitu. Naturevia Laktobacily 5 Imunita


Zbavte své tělo škodlivin a podpořte svoji obranyschopnost. 
Uvidíte, že se budete cítit mnohem lépe.


Pravidla soutěže:
Soutěž o doplňky stravy Naturevia pro zdravá játra probíhá od pondělí 22. dubna do neděle 28. dubna,
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček doplňků stravy: Naturevia Ostropestřec LipoAktiv a Naturevia Laktobacily 5 Imunita v hodnotě 450 Kč.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 29. dubna 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 28. května 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdetena stránkách doplňků stravy Naturevia
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !