Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.05. 2024
Dnes má svátek Emil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 1. 2. 2017

1. 02. 2017 | Televizní tipy
Kdyby člověk mohl vždycky rozhodovat sám za sebe a ze své svobodné vůle, asi by předešel mnoha zklamáním a někdy i traumatům. Stejně jako Markéta, Pavel nebo Miluška z pořadu Pošta pro tebe ze dne 1. 2. 2017. Dozví se dnes, co potřebují? Uvádí Ester Janečková. Režie M. Dvořáček

Markéta z pořadu Pošta pro tebe ze dne 1. 2. 2017 je zralá žena, která teprve nyní, v pozdějším věku, nasbírala odvahu vyřešit si minulost. Ačkoli mluví česky a v Čechách se i narodila, dlouho nikomu nerozuměla a nikdo jí. Vyrůstala v maďarské rodině, kde nikdo česky neuměl, nerozuměly jí ani děti ve škole, a tak se intuitivně stahovala do sebe a stranila ostatních, cítila se být cizinkou, o kterou nikdo nestojí. Vyrůstala jako jedináček a osamocenost ji provází celým životem. Přesto, že má sama tři děti, nežije s nimi v ideálních vztazích. Dlouho koketovala s myšlenkou, zda má po své biologické rodině pátrat.
 
Pošta pro tebe 1. 2. 2017Co když bude znovu zklamaná? Co když ale někde žijí lidé, kteří o ní možná vědí a mohli by jí minulost vysvětlit nebo ji zkrátka pochopit a přijmout mezi sebe!? Zvědavost zvítězila!                    
Pavel byl kdysi vojákem z povolání. K této volbě jej přivedla rodina. Hledal na své práci to lepší, s kolegy se snažil vycházet po dobrém. I on, jako mnoho lidí v totalitním režimu, byl jednoho dne vystaven volbě, zda se stát, či nestát straníkem. Obě možnosti nesly rizika do dalšího života a Pavel nevěděl, jak z této situace s čistým štítem ven. Jeho podřízený, voják základní služby Jarda, si však věděl rady hned. Co se s Jardou po jeho odvážném zákroku stalo dál, se už Pavel nikdy nedozvěděl. Setkají se po 28 letech?

Miluška z pořadu Pošta pro tebe ze dne 1. 2. 2017 mluví klidně a rozvážně. Nikdo by nepředpokládal, že prožívá vnitřní neklid. Žije s přítelem, s dětmi vychází dobře. Před nedávnem se však dozvěděla, že je adoptovaná. V dospělém věku je člověk takovou zprávou zaskočen stejně jako v dětském, jen ji jinak vyhodnotí. Poskládá si nejasnosti ze svého života a snaží se pochopit, proč se to či ono dělo. Nejvíce jí je líto času, kdy mohla biologickou rodinu hledat a možná předejít problémům, které kvůli této nevědomosti řešila. Nyní už čas ztrácet nebude, a když nic jiného, pokusí se najít sourozence, ti jí vždycky chyběli.

Pořad Pošta pro tebe můžete sledovat 1. 2. 2017 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !