8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 5.6. 2013

5. 06. 2013 | Televizní tipy
Paní Květa přichází do pořadu Pošta pro tebe ze dne 5.6. 2013 splnit to, co slíbila neznámé ženě před 17 lety. Jedenáctiletá Sára si do studia pořadu Pošty pro tebe ze dne 5.6. 2013 pozvala někoho, díky komu zapomíná i na svůj zdravotní handicap.

Květa je mimořádná žena, která do Pošty pro tebe ze dne 5.6. 2013 nepřichází kvůli svým problémů ale kvůli slibu, který kdysi učinila. Před lety, když pracovala pro diakonii, se setkala s Monikou, matkou 4 dětí. Monika byla v sociální nouzi a o své děti se nedokázala postarat.

Pošta pro tebe 5.6. 2013Požádala tehdy Květu, téměř cizí ženu, aby opatrovala vkladní knížku, kterou měla schovanou pro svého nejmladšího syna. Byla si tehdy jista, že Květa jednou knížku jejímu synovi předá. Květa byla touto důvěrou zaskočena, přesto už tehdy věděla, že svůj slib dodrží. Od té doby uplynulo 17 let a nastal čas splnit slib. Podaří se Květě realizovat v pořadu Pošta pro tebe ze dne 5.6. 2013 přání, jež k ní Monika kdysi měla?

Sára je malá, jedenáctiletá slečna, která, jako mnoho dětí v tomto věku, má své sny, idoly a vzory. Sára se narodila se zdravotním handicapem a možností, jak trávit volný čas, neměla tolik. Asi i proto našla zalíbení v divadle, uchvátily ji hlavně muzikály.

Velmi jí ovlivnil muzikál Dracula i díky hlavnímu představiteli - Mariánu Vojtkovi, který zatím netuší, jakou má v malé slečně obdivovatelku. Bude mít Sára nakonec možnost se svým idolem ve studiu pořadu Pošta pro tebe ze dne 5.6. 2013 potkat?

Sledujte další díl pořadu Pošta pro tebe dne 5.6. 2013 od 20:00 hod. na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !