Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přehozy na postel - jaké jsou dnes možnosti?

19. 06. 2008 | Domácnost
V současné době se již nenosí uklízet peřiny do nevzhledných skříní. Módní je ladit ložnici od postele po okna do podobných odstínů k malbě a kobercům. Design je tvořen jako celek.


Pokud se jedná o design přehozů, lze přehozy dělit na tyto skupiny:

    * Přehozy na míru
    * Dětské přehozy
    * Klasické přehozy
    * Přehozy luxusní (sety)



Přehozy na postelePřehozy na míru se šijí z dekoračních látek a jejich nesporná výhoda je v neomezeném tvaru (velikosti) a počtu doplňků – polštářků, válců atp. Dekorační látka je většinou shodná s dekorací oken a takový přehoz pak velice ladí v interiéru ložnice.


Dětské přehozy jsou momentálně novinkou na trhu, která je vyrobena s klasického dětského povlečení, které má výplň a prošití.


Klasické přehozy jsou ty, které jsou již z výroby sériově našity, prodávají se jen jako samostatné přehozy bez doplňků a jejich cena jen o něco málo přesahuje 500 Kč


Luxusní sety mají zcela odlišnou funkci, než dříve uvedené zboží. Jde totiž o dominantní prvek interiéru, který jak materiálem, tak designem a doplňky upoutá všechnu pozornost při vstupu do ložnice na sebe. Luxusní přehozy se dovážejí jako sety a jejich cenová relace se pohybuje od 3500 – cca 12 000Kč za set.
Přehozy na postelPřehozy na postele














Přehozy jsou nejčastěji užívány v hotelových pokojích, ale ve stále rostoucí míře si nacházejí mnoho zákazníků pro domácí využití. Ložnice již totiž dávno nepatří mezi neveřejné prostory a v mnoha případech jsou byty návštěvám plně otevřené.



Zdroj: ZACLONA.CZ

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Já mám doma také nějaký ten přehoz, používám ho hlavně když se mi nechce ustlat tak prostě vezmu přehoz hotovo,navíc mám krásný s medvídkamaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Přehoz v ložnici používám, má to výhodu, že lůžko včetně lůžkovin po celý den větrá. V uzavřenem prostoru peřináku hlavně polštáře trpí.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles