8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Proč je 2cm dlažba tím nejlepším řešením k bazénu?

9. 03. 2022 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Hledáte vhodnou podlahu k venkovnímu bazénu? Podlehněte kouzlu 2cm keramických dlažeb. Oslní vás nejen svým krásným designem, ale také užitečnými vlastnostmi. Mezi ty nejzásadnější patří mrazuvzdornost, protiskluznost, snadná čistitelnost nebo odolnost povrchu vůči rozlitým tekutinám. Venkovní dlažby o tloušťce 2 cm se dají pokládat na terče, do trávy nebo do štěrku. K řadě z nich se dají pořídit také speciální tvarovky z keramiky, jako jsou bazénové lemy či odtokové kanálky. 2 cm dlažby jsou dobrou volbou i pro terasy či prostranství u bazénu, kde se pohybují děti.

2cm dlažby k bazénu představují to nejlepší řešení nejen pro bazény, ale také terasy či zahrady. Jiné venkovní podlahy jim jen stěží mohou konkurovat. Přinášíme vám výčet jejich nejdůležitějších výhod.

    • Mají ohromující design. Líbí se vám design dřeva, kamene, mramoru, betonu, kovu nebo barvy a různé vzory? 2 cm dlažby k bazénu a na terasu mohou mít opravdu mnoho „tváří“. Díky špičkovým digitálním technologiím výroby jsou keramické imitace dřeva, kamene či mramoru na pohled i na dotek nerozeznatelné od svých přírodních předloh.
 
MB Keramika
2cm dlažba k bazénu s názvem Frame vypadá jako pravý kámen. Foto: Realizace zákazníka firmy M.B.KERAMIKA


Spoustu krásných fotografií dlažeb k bazénu najdete na Inspirace bazény.

    • Nekloužou a pohyb po nich je bezpečný – Každá venkovní dlažba kolem bazénu či na terasu musí být mrazuvzdorná a protiskluzová. S výběrem vhodného stupně protiskluznosti pro vaši konkrétní realizaci vám vždy nejlépe poradí na prodejnách, které se na prodej dlažeb k bazénu specializují a rozumí jejich vlastnostem.

MB Keramika
Venkovní dlažba Forever je nerozeznatelná od pravého dřeva.


    • Velmi snadno se čistí. S protiskluzností úzce souvisí také čistitelnost keramické dlažby na terasu. Některé 2cm dlažby k bazénu, které mají vysoký stupeň protiskluznosti, se hůře čistí, jiné se čistí snadno. Zkušený prodejce umí doporučit typ dlažby na terasu či k bazénu, která bude mít potřebný protiskluz a zároveň se snadno udržovat a čistit.

MB Keramika
2cm dlažba Ekho v imitaci dřeva je nerozeznatelná od pravého dřeva. Na fotografii je u bazénu použita v kombinaci s dlažbou v imitaci betonu.


    • Jejich barvy se nemění ani po letech. Na 2cm venkovní dlažby k bazénu a na terasu má zub času takřka nulový vliv. Proto se na jejich vzhledu nijak nepodepisuje silný mráz ani ostré slunce. I po letech si zachovávají svou původní barvu a tvar z výroby.

MB Keramika
Bazénová dlažba Oxide dokonale imituje kovový povrch.


    • Jsou dokonale nenasákavé. Plánujete pořádat oslavy či zahradní party? Obejde se to i bez obav z možného poničení dlažby. Do povrchu keramických dlažeb o tloušťce 2 cm se nevsakují skvrny od rozlitého vína, oleje či džusu.

MB Keramika

2cm dlažba Orobico v imitaci mramoru má lehce extravagantní design.


    • Dají se pokládat až 3 způsoby. 2cm venkovní dlažby se pokládají na terče, do trávy a do štěrku. Nejoblíbenější formou pokládky k bazénu je pokládka na terče, která má spoustu výhod. Jakých? To se dozvíte v článku Chytré řešení pokládky dlažby na terasu.

MB Keramika

Pokládka dlažby k bazénu na terče. Foto: Realizace zákazníka firmy M.B.KERAMIKA.


    • Dají se k nim pořídit speciální tvarovky. K řadě 2cm dlažeb se dají sehnat také speciální tvarovky z keramiky, jako jsou bazénové lemy či odtokové kanálky. Tyto tvarovky mají stejný design jako keramická dlažba a jsou vyrobeny z totožného materiálu, tedy z keramiky. Design vašeho bazénu bude dokonale vyšperkovaný. Více se dočtete v článku Vše o lemech k bazénům.

MB Keramika
K 2cm lažbě Quarziti v imitaci kamene se dají pořídit také tvarovky k bazénu.


    • Při chůzi vyhovují dětem. Některé venkovní podlahy nejsou pro děti příliš vhodné. Své o tom ví i jeden ze zákazníků firmy M.B.KERAMIKA, která se na prodej dlažeb k bazénu a na terasu již léta specializuje. Otec dvou malých dětí sháněl vhodnou podlahu na terasu dva roky, vítězem výběru se nakonec stala právě 2cm keramická dlažba na terče.

„Původně jsem uvažoval především o dřevě a dřevoplastu. Například dřevěná podlaha je sice krásná, ale na základě zkušeností sousedů jsem měl strach, že se z ní začnou časem uvolňovat třísky. To by nebylo dobré zejména kvůli mým dětem, které si na zahradě hrají,“ zdůvodnil majitel.

MB Keramika
I takto může vypadat dlažba na terasu. Je to imitace kamene s názvem Hills. Foto: Realizace zákazníka firmy M.B.KERAMIKA
MB Keramika


Specialisté M.B.KERAMIKY vám s výběrem vhodné dlažby k bazénu či na terasu poradí nejen ve svých studiích, ale také online bez nutnosti návštěvy prodejny. Zde je recenze jednoho z návštěvníků. „Skvělé jednání při online objednávce, zaslání vzorků k nahlédnutí a velmi rychlé zajištění dodávky dlažby. Dlažba Tiber Wood je s protiskluzovým povrchem a skutečně po dešti neklouže. Velmi příjemná keramika na chození bosou nohou a na slunci se nepřehřívá. Vřele doporučuji tuto velkoformátovou dlažbu, za mě pokládka do trávy jako úžasný prvek do zahrady,“ napsal zákazník firmy na portál google.cz.
 



2cm dlažba na terče v dekoru dřeva s názvem Tiber Wood se líbí i kocourovi. Foto: Realizace zákazníka firmy M.B.KERAMIKA








Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !